Terug

  • 90 dagen bedenktermijn!
  • Zeer ruim assortiment, direct uit voorraad
  • 2 jaar Garantie!

Zwenkwiel 125 mm – Bokwiel 125 mm en overige wielen 125 mm

Onderstaand al onze zwenkwielen 125 mm en bokwielen 125 mm. De wielen zijn er in vele soorten, zwenkwielen, bokwielen, losse wielen. Zie onderstaand meer info over de diameter van het wiel.

Filters

Zwenkwiel 125 mm – Bokwiel 125 mm en overige wielen 125 mm

Welke diameter heb ik nodig?

Zwenkwielen 125 mm en bokwielen 125 mm hebben een wieldiameter van 125 mm. Dit is de diameter van het wiel zelf, als u een zwenkwiel 125 mm of een bokwiel 125 mm kiest dan heeft u keuze uit verschillende materiaal wielen, zwenkwielen of bokielen met verschillende draagvermogens of totale bouwhoogtes.

Wat is de totale hoogte van een zwenkwiel of bokwiel?

De totale hoogte van een zwenkwiel 125 mm of bokwiel 125 mm staat vermeld bij de specificaties als ‘bouwhoogte’. Dit is dus de maat vanaf de onderkant van het wiel tot de bovenkant van de topplaat of het centraal gat.

Wanneer kiest u voor een zwenkwiel 125 mm of bokwiel 125 mm.

Afhankelijk van de toepassing kunt je het beste 4 zwenkwielen (met of zonder rem) of 2 zwenkwielen en 2 bokwielen gebruiken.

Wanneer je veel verschillende kanten op moet manoeuvreren met de wielen kun je het beste 4 zwenkwielen nemen. Wanneer er ook veel recht mee gereden moet worden kunnen er beter 2 bokwielen en 2 (geremde) zwenkwielen toegepast worden.

Verschil tussen bokwielen, zwenkwielen en geremde zwenkwielen?

Bokwielen zijn wielen die alleen heen/weer kunnen rollen, met deze wielen kunt u eenvoudig één kant op rijden.

Zwenkwielen met topplaat zijn wielen die alle kanten op kunnen draaien, en kunt u alle richtingen op rijden, de bevestiging is d.m.v. een topplaat met vier boutgaten.

Geremde zwenkwielen met topplaat zijn wielen die alle kanten op kunnen draaien, zodra ze op de rem worden gezet kan het wiel niet meer rollen en wordt ook de draairichting geblokkeerd. Deze wielen zijn dus dubbel geremd. De bevestiging is d.m.v. een topplaat met 4 boutgaten.

Zwenkwielen met centraal gat zijn wielen die alle kanten op kunnen draaien, en kunt u alle richtingen op rijden, de bevestiging is d.m.v. één centraal gat met 1 boutgat.

Geremde zwenkwielen met centraal gat zijn wielen die alle kanten op kunnen draaien, zodra ze op de rem worden gezet kan het wiel niet meer rollen en wordt ook de draairichting geblokkeerd. Deze wielen zijn dus dubbel geremd. De bevestiging is d.m.v. één centraal gat met 1 boutgat.

Advies voor de juiste wielen

We willen natuurlijk graag dat je de juiste zwenkwielen aanschaft! Heb je nog vragen of advies nodig, dan kun je ons bellen T: +31(0)76-5032216, mailen [email protected] , WhatsAppen +31(0)627360615  of vragen stellen via de helpdesk. Je krijgt dan snel een antwoord of advies van een deskundige.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »