Terug

  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Zeer ruim assortiment, direct uit voorraad
  • 2 jaar Garantie!

Zwenkwiel 40 mm – Bokwiel 40 mm en overige wielen 40 mm

Onderstaand al onze zwenkwielen 40 mm en bokwielen 40 mm. De wielen zijn er in vele soorten en maten. Zie onderstaand meer info over de diameter van het wiel.

Filters

Zwenkwiel 40 mm – Bokwiel 40 mm en overige wielen 40 mm

Welke diameter heb ik nodig?

Zwenkwielen 40 mm en bokwielen 40 mm hebben een wieldiameter van 40 mm. Dit is de diameter van het wiel zelf, als u een zwenkwiel 40 mm of een bokwiel 40 mm kiest dan heeft u keuze uit verschillende materiaal wielen, zwenkwielen of bokielen met verschillende draagvermogens of totale bouwhoogtes.

Wat is de totale hoogte van een zwenkwiel of bokwiel?

De totale hoogte van een zwenkwiel 40 mm of bokwiel 40 mm staat vermeld bij de specificaties als ‘bouwhoogte’. Dit is dus de maat vanaf de onderkant van het wiel tot de bovenkant van de topplaat of het centraal gat.

Wanneer kiest u voor een zwenkwiel 40 mm of bokwiel 40 mm.

Om te weten wat het verschil is tussen een zwenkwiel 40 mm en een bokwiel 40 mm, moet je natuurlijk eerst weten wat het precies inhoudt. Een bokwiel is een vaststaand wiel waarbij de gaffel niet meedraait in de richting. Ze kunnen dus enkel vooruit of achteruit rijden. Daar zit dan ook meteen het verschil met een zwenkwiel, wat horizontaal 360 graden kan draaien, om een vaste bevestiging heen.

Advies voor de juiste wielen

We willen natuurlijk graag dat je de juiste zwenkwielen aanschaft! Heb je nog vragen of advies nodig dan kun je ons bellen, mailen WhatsAppen of vragen stellen via de helpdesk. Je krijgt dan vrijwel direct de juiste deskundige persoon aan de lijn en het juiste advies.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen