Terug

Expanders

Let op!
Voor de juiste maatvoering altijd de BINNENDIAMETER van de buis opmeten. 

Expanders

Expanders

Met een expander kan je een zwenkwiel aan een holle buis monteren. Bijvoorbeeld een bureau, tekentafel, tafel, steigerbuizen bank of kleding rek. U monteert de expander aan het zwenkwiel met boutgat. Deze kan variëren in 10 en 12 millimeter. Dus u kunt alle zwenkwielen met boutgaten (M10 M12) in ons assortiment monteren met een expander. Het is belangrijk om te weten dat het plaatsen van een expander geen invloed heeft op het draagvermogen van het wiel. Het aangegeven draagvermogen op de website blijft dus onverminderd. Het voordeel van een expander is dat deze u veel tijd kan besparen. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer te lassen om uw wielen te bevestigen.

Wielenoutlet biedt zowel ronde als vierkante expanders aan zodat voor bijna elke toepassing een expander bij ons te vinden is.

Ronde expanders

Om de juiste ronde expander te kiezen dient u de binnendiameter van de buis waarin u deze wilt bevestigen op te meten. De binnendiameter moet minimaal 20 millimeter zijn en mag maximaal 45 millimeter zijn. De ronde expander wordt altijd geleverd met een M10 bout. Wij bieden ook de optie om een expander inclusief verloopbusje naar M12 te kopen. Alle wielen binnen ons assortiment zijn hiervoor geschikt.

Vierkante expanders

Ook voor een passende vierkant expander dient u de buis waarin deze bevestigd wordt op te meten. Voor de vierkante expander dient deze minimaal 18 millimeter breed te zijn en mag deze maximaal 38,5 millimeter breed zijn. Ook deze variant leveren wij met M10 bout en een optie waarbij u een verloopbusje koopt waardoor deze geschikt is voor M12.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops