Terug

Zwenkwielen met boutgat

Zwenkwielen met boutgat voor uiteenlopende toepassingen. Van trolley-, meubel- tot apparatenwielen. Hoge kwaliteit en eenvoudig te bevestigen.

Zwenkwielen met boutgat

Zwenkwielen met boutgat

Bent u op zoek naar zwenkwielen met boutgat? Bij WielenOutlet bent u aan het juiste adres voor al uw wielen. Wij hebben een zeer breed assortiment aan verschillende zwenkwielen met boutgat voor uiteenlopende toepassingen. Op deze pagina hebben we een handig overzicht gemaakt met alle zwenkwielen met dit type bevestiging, ook wel zwenkwielen met centraal gat genoemd. Bent u op zoek naar wielen met een andere bevestiging? Geen probleem. We hebben ook zwenkwielen met draadstift-, stift- en topplaatbevestiging.

Het juiste zwenkwiel met centraal gat kiezen

Zwenkwielen zorgen voor veel mobiliteit en gemak. Zoals de naam al doet vermoeden kan een zwenkwiel namelijk zwenken. In tegenstelling tot een vast bokwiel, kan hij kan 360° graden draaien rond zijn vaste bevestiging. Hierdoor kunt u het object of meubel meteen de goede kant op bewegen. Zwenkwielen met boutgat zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een zwenkwiel met rem of zonder rem. Geremde wielen zijn ideaal voor toepassingen waarin het object op zijn plek moet blijven staan. De meeste van onze wielen zijn tevens dubbel geremd. Dit houdt in dat naast de rolrichting ook de draairichting wordt geblokkeerd. U heeft ook een keuze tussen de diameter, type bandage, lagertype en het draagvermogen. Hoe groter het wiel is, hoe makkelijker hij rolt. Daarnaast zijn harde wielen goed geschikt om langere tijd op dezelfde plaats te staan (zij vlakken niet af) en zullen zachte wielen meer rijcomfort geven. Harde nylon wielen zijn bijvoorbeeld geschikt voor toepassing op effen vloeren. Rubber wielen daarentegen overwinnen moeiteloos oneffen oppervlakken en drempels.

Zwenkwiel met boutgat monteren

Zwenkwielen voorzien van een centraal gat hebben één bevestigingspunt. Hierdoor kan dit type wiel eenvoudig met 1 bout of expander worden vastgezet. Belangrijk om te weten is dat het boutgat verschillende maten kan hebben. De maten in ons assortiment zijn 10,2mm, 12,2mm en 16,2mm. Gebruik altijd een schroef of bout die overeenkomt met de maat van het centrale gat.

Online zwenkwielen met boutgat kopen

Zoveel wielen, zoveel toepassingen. We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste wielen te kiezen voor uw toepassing. Heeft u vragen over welk wiel het meest geschikt is voor uw situatie? Geen nood, een team van specialisten staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies. U kunt contact opnemen via onze chat, telefonisch of per e-mail. Ook kan onze keuzehulp u helpen. Aan de hand van uw eisen, tonen wij u de geschikte wielen. Zo shopt u gemakkelijk online de juiste wielen voor al uw toepassingen.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops