Terug

Magazijnwagens

Magazijnwagens of plateauwagens kopen? Bij WielenOutlet hebben we een groot assortiment aan magazijn transportwagens. Deze zijn ideaal voor het vervoeren van allerlei soorten producten binnen uw magazijn.

Magazijnwagens

Magazijnwagens

Magazijnwagens, ook wel plateauwagens of platformwagens genoemd, zijn onmisbare hulpmiddelen in elk magazijn of opslagplaats. Of het nu gaat om het verplaatsen van goederen, het verzamelen van voorraad of het organiseren van opslagruimte, magazijnwagens maken efficiënt werken mogelijk. We bieden verschillende merken aan, waaronder Fetra. Fetra magazijnwagens zijn degelijk en gemaakt van sterk materiaal, waardoor de plateauwagens jarenlang meegaan.

Transportkarretjes

Transportkarretjes zijn onmisbaar in veel verschillende settings, zoals in magazijnen, op bouwplaatsen, in winkels en zelfs in huishoudens. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een efficiënte manier om goederen van de ene plek naar de andere te verplaatsen.

Naast het vervoeren van goederen, zijn transportkarretjes ook handig voor het verplaatsen van gereedschappen en andere uitrusting. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn op een bouwplaats, waar het belangrijk is om snel en gemakkelijk toegang te hebben tot de juiste gereedschappen.

Diverse soorten magazijn plateauwagens

In ons ruime assortiment zijn verschillende soorten magazijnwagens opgenomen. Welke u kiest is afhankelijk van het type lading en de behoefte aan capaciteit. Magazijnwagens variëren in laadhoogtes en laadoppervlak. Naast ‘standaard’ wagens zijn er ook platformwagens met meerdere etages. Deze magazijn transportwagens zijn beschikbaar in rvs-uitvoering en in een uitvoering met staal en hout. Tijdens uw zoektocht naar de juiste magazijnwagen is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de goederen die vervoerd moeten worden en de beschikbare ruimte in het magazijn. Zo hebben sommige magazijnwagens de mogelijkheid om de duwbeugel in te klappen. Dit is natuurlijk erg gunstig bij het opbergen van de wagen. We bieden magazijnwagens met verschillende maten laadvlakken. Er zijn kleinere magazijnwagens met een laadvlak van bijvoorbeeld 740x480mm, maar ook etagelaadwagens met een totaal laadvlak van 1000x600mm. Ook beschikken sommige magazijnwagens over antislip materiaal op het laadvlak. Zo voorkomt u dat de lading gaat schuiven tijdens transport. Ook draagvermogens lopen uiteen binnen de magazijnwagens, afhankelijk van de wielen en materiaal van het laadvlak. Bij het kiezen van de juiste magazijnwagen is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke eisen van het magazijn of de opslagplaats. Zo kan bijvoorbeeld de vloer van het magazijn bepalend zijn voor het type wagen dat gebruikt kan worden. De magazijnwagens zijn uitgevoerd met twee zwenkwielen (optioneel met rem) en twee bokwielen. Hierdoor kunt u de magazijnwagen gemakkelijk de juiste richting in sturen.

Online magazijnwagens bestellen

Magazijnwagens zijn onmisbaar voor het efficiënt en veilig verplaatsen van goederen binnen een magazijn of distributiecentrum. U kunt u nieuwe magazijn transportwagen gemakkelijk online bestellen WielenOutlet. Naast transportkarren bent u bij ons ook aan het juiste adres voor al uw zwaarlastwielen en andere industriële wielen. Heeft u een vraag over een artikel? Neem dan contact met ons op via de chat, telefoon of per mail. We helpen u graag.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops