Terug

Bokwielen voor buiten

Zoekt u bokwielen die geschikt zijn om buiten te gebruiken? Bekijk dan hieronder het aanbod.

Bokwielen voor buiten

Bokwielen voor buiten

Een bokwiel is een wiel dat wordt gebruikt om een ‘rechte’ beweging te vergemakkelijken en te verbeteren. Bokwielen worden veel gebruikt onder allerlei soorten machines en transportkarren, van vitrines tot poorten en in kleinere lichtere versies van lades tot kasten. Ze zijn onmisbaar voor het verplaatsen van o.a. zware belastingen en het verbeteren van de mobiliteit van machines.

Op deze pagina maken we onderscheid tussen twee soorten: bokwielen voor buitengebruik en bokwielen voor binnen gebruik. Het assortiment dat u hier vindt focust zich op bokwielen die geschikt zijn voor buitengebruik. Dat wil niet zeggen dat deze wielen niet geschikt zijn voor binnen gebruik. Bokwielen voor buitengebruik zijn speciaal ontworpen om goed te kunnen functioneren in ruwe en robuuste omgevingen, zoals bouwterreinen, havens en industriële werkplaatsen. Ze zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal zoals gietijzer, roestvrij staal en gehard verzinkt staal. Zo kunnen ze de zware belastingen weerstaan in combinatie met de weersomstandigheden buiten.

 

Bokwielen gebruiken in de tuin

Het verplaatsbaar maken van uw tuinspullen is erg makkelijk met behulp van onze bokwielen in combinatie met onze zwenkwielen. Heeft u bijvoorbeeld geen zin om bij vorst planten of bomen in te pakken om ze te beschermen tegen het weer? Maar zijn deze planten en bijbehorende potten erg zwaar en daarom niet makkelijk in bijvoorbeeld een schuur of garage te plaatsen? Dan is het op wielen zetten van uw potten een goede keuze. Door twee bokwielen en twee zwenkwielen met rem onder uw potten te zetten kunt u deze ten alle tijden makkelijk verplaatsen. Maar eveneens zorgt de combinatie bokwielen met geremde zwenkwielen ervoor dat deze stevig staan en niet kunnen bewegen. Makkelijk natuurlijk wanneer het gaat vriezen, maar ook wanneer u, uw tuin opnieuw wil indelen. Heeft u nieuwe planten die toch meer of minder meer zon nodig hebben? Ook dan kunt u --- uw potten met onze bokwielen makkelijk verplaatsen.

 

Bokwielen voor buiten kopen bij WielenOutlet

Het assortiment bokwielen dat WielenOutlet aanbiedt is erg ruim. Zo maken wij onderscheid in het draagvermogen van de wielen, het materiaal van de wielen en de manier hoe u de wielen kan bevestigen. Op deze manier bieden wij een bok- of zwenkwiel dat altijd past bij uw toepassing. Bekijk ons assortiment bokwielen dat uitermate geschikt is voor buiten en maak door middel van de informatie op onze website de juiste keuze. Zo heeft u links in beeld de mogelijkheid om te filteren. Maar vind u onder het kopje specificaties alle informatie die u moet weten over het wiel. Komt u er toch niet helemaal uit en kunt u wel wat hulp gebruiken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. Het is mogelijk om ons te bellen, te e-mailen of probeer eens onze chatfunctie op de website uit. Onze klantenservice zit tijdens kantooruren klaar om uw vragen te beantwoorden.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops