Terug

Zwenkwielen met M16 schroefdraad

Zwenkwielen met M16 schroefdraad. Bekijk hier ons aanbod. Staat uw product er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Filters

Zwenkwielen met M16 schroefdraad

Zwenkwielen met M16 schroefdraad

Bent u op zoek naar zwenkwielen met een M16 draadstift of schroefdraad? Dan heeft u de juiste pagina gevonden. Hier vindt u namelijk al onze zwenkwielen die te bevestigen zijn met M16 schroefdraad. Onze schroefdraad zwenkwielen, die ook verkrijgbaar zijn in andere maten en diameters, zijn zowel verkrijgbaar met rem als zonder rem. 

Voordelen van zwenkwielen met een draadstift

Het grootste voordeel van een zwenkwiel dat bevestigd wordt met schroefdaad of draadstift is dat het niet los kan raken door trilling. Erg handig wanneer u de wielen bijvoorbeeld buiten gebruikt op een ongelijke ondergrond of de wielen monteert onder een machine die een stevige trilling veroorzaakt. 

Wanneer u de juiste maat wielen gevonden en besteld heeft, in dit geval een zwenkwiel met M16 schroefdraad, is deze zeer makkelijk te monteren. Daarnaast is de draadstift erg breed en sterk waardoor u vrijwel geen risico loopt dat de bevestiging breekt. Het is natuurlijk altijd belangrijk om het maximale draagvermogen van de wielen die u bestelt goed te checken.

M16 Draadeind zwenkwielen

De zwenkwielen met een M16 draadeind die binnen deze categorie vallen zijn allemaal geschikt voor een relatief hoog draagvermogen. De kleine wieltjes in onze zny-serie hebben een draagvermogen tot wel 300 kilogram per wiel. Dat terwijl die wielen toch klein en compact zijn. Ze nemen dan ook weinig ruimte in beslag en uw object wordt niet extreem opgehoogd. Veel van onze trouwe klanten gebruiken deze wielen, mede vanwege hun mooie zwarte coating, ook voor meubels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kasten, bureaus of andere meubelstukken.

Wielen kopen bij WielenOutlet

Gemakkelijk online wielen kopen, dat kan bij WielenOutlet. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende zwenkwielen en bokwielen voor diverse toepassingen. We leveren onze wielen zowel aan particulieren als bedrijven. En of het nu gaat om kleine wieltjes voor onder uw bureaustoel of om grote zwaarlastwielen, bij WielenOutlet bent u aan het juiste adres voor al uw wielen!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops