Terug

Zware transportwielen

Zware transportwielen met een hoog draagvermogen ook wel zwaarlastwielen genoemd. Wilt u wielen plaatsen onder een zwaar voorwerp dat veel gewicht moet dragen? Dan kiest u voor een zwaar transportwiel.

Zware transportwielen

Zware transportwielen

Met zware transportwielen bedoelen we niet zwaar in gewicht maar sterk genoeg om zware gewichten te kunnen verrijden. WielenOutlet heeft een ruim aanbod wielen welke ideaal zijn om zware machines en apparatuur te verplaatsen. Zo bevat ons assortiment nylon zwaarlastwielen met een draagkracht tot wel 3000 kg per wiel. Hierdoor zijn deze wielen goed geschikt voor onder andere industrieel gebruik. Met behulp van deze zware transportwielen kunt u niet alleen machines verplaatsen, maar ook bijvoorbeeld botenbokken of andere zware constructies. 

Kleine transportwielen met een hoog draagvermogen

Wanneer u op zoek bent naar een transportwiel dat een hoog gewicht kan dragen, komt u vaak al snel uit bij een groot wiel. Dat is niet altijd handig, daarom bieden wij onze kleine ZNY-serie aan. Deze serie bestaat uit nylon zwaarlastwielen met een kleine diameter en een draagvermogen van minimaal 300kg per wiel. Deze kleine krachtpatsers hebben door hun zwarte kleur een nette uitstraling en zijn op verschillende manieren te bevestigen. De serie is namelijk uitgevoerd in twee varianten. Bevestiging via topplaat is het meest gebruikelijk. Daarnaast bieden wij ook een enkele modellen welke te bevestigen zijn via een draadstift. Deze wielen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor uw BBQ meubel of buitenkeuken. 

Zware transportwielen in verschillende maten en voor elke toepassing

Transportwielen zijn bij WielenOutlet in verschillende maten en voor elke toepassing beschikbaar. Wij bieden een ruim aanbod voor elk gebruik. Zo zijn bieden wij wielen aan die geschikt zijn voor binnen gebruik, wielen voor buitengebruik. Denk bijvoorbeeld aan wielen voor afvalcontainers, die wanneer ze vol zijn, een hoog gewicht moeten kunnen dragen. 

Zware transportwielen ondergrond

Onze zware transportwielen zijn geschikt voor verschillende ondergronden. Zo zijn onze transportwielen geschikt voor:

  • Vloerbedekking/Tapijt
  • Tegels
  • Gietvloer
  • Grind
  • Beton
  • Natuursteen

Maak via ons handige filtersysteem een keuze in ondergrond. En u krijgt van ons direct het geschikte wiel te zien. 

Transportwielen op aanvraag

Staat het voor u geschikte transportwiel niet op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden om u van het juiste transportwiel te voorzien. Ook bij andere vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag! 

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops