Terug

  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Zeer ruim assortiment, direct uit voorraad
  • 2 jaar Garantie!

Zwenkwielen

Al onze zwenkwielen op een rijtje. Zwenkwielen met topplaat bevestiging d.m.v. een topplaat met vier boutgaten.
Zwenkwielen met centraal gat de bevestiging is d.m.v. één centraal gat met 1 boutgat.

Filters

Zwenkwielen - Al onze zwenkwielen op een rijtje:

Zwenkwielen met topplaat zijn wielen die alle kanten op kunnen draaien, en kunt u alle richtingen op rijden, de bevestiging is d.m.v. een topplaat met vier boutgaten.

Geremde zwenkwielen met topplaat zijn wielen die alle kanten op kunnen draaien, zodra ze op de rem worden gezet kan het wiel niet meer rollen en wordt ook de draairichting geblokkeerd. Deze wielen zijn dus dubbel geremd. De bevestiging is d.m.v. een topplaat met 4 boutgaten.

Zwenkwielen met centraal gat zijn wielen die alle kanten op kunnen draaien, en kunt u alle richtingen op rijden, de bevestiging is d.m.v. één centraal gat met 1 boutgat.

Geremde zwenkwielen met centraal gat zijn wielen die alle kanten op kunnen draaien, zodra ze op de rem worden gezet kan het wiel niet meer rollen en wordt ook de draairichting geblokkeerd. Deze wielen zijn dus dubbel geremd. De bevestiging is d.m.v. één centraal gat met 1 boutgat.

Geremde zwenkwielen met richtingvastzetter zijn wielen met een rem, maar deze kunnen tevens zonder op de rem te staan de richting blokkeren.

 

Wanneer kies je voor zwenkwielen en wanneer voor bokwielen?

Wil je graag gemakkelijk recht kunnen rijden of juist gemakkelijk kunnen manoeuvreren? Dat is een belangrijke vraag wanneer je een keuze moet maken tussen zwenkwielen en bokwielen. Je kunt deze twee soorten ook combineren. Zo kun je bijvoorbeeld 2 bokwielen combineren met 2 zwenkwielen. Zo kun je gemakkelijk recht rijden en de kar in je eentje besturen. Het is dan wel goed om te weten dat de draaicirkel dan iets groter is, net als bij een auto. Kies je voor 4 zwenkwielen, dan kun je heel goed manoeuvreren en heb je een korte draaicirkel waardoor karren apparaten en meubels goed in een hoek geplaatst kunnen worden. Het kan dan wel zo zijn dat je een “winkelwagen-effect” krijgt en dat je het object soms met zijn tweeën moet verplaatsen om het recht te houden.

 

Kunnen we u ergens mee helpen?

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met WielenOutlet en om advies vragen aan een van onze behulpzame medewerkers. Ook bij andere vragen of voor hulp bij het plaatsen van uw bestelling helpen we u graag verder!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 9.3 / 10 - 1704 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen