Terug

Grote zwenkwielen

U zoekt grote zwenkwielen? Bekijk hier ons ruime aanbod met hoog draagvermogen.

Grote zwenkwielen

Grote zwenkwielen

Bent u op zoek naar grote zwenkwielen? WielenOutlet biedt een ruim assortiment grote zwenkwielen met een hoog draagvermogen tot wel 3000kg per wiel. De zwenkwielen zijn geschikt om bijvoorbeeld grote machines te dragen. hebben een grotere diameter en daardoor een hogere bouwhoogte (totale hoogte). Daarnaast biedt een groter zwenkwiel een belangrijk voordeel ten opzichte van zijn kleinere variant. Grote zwenkwielen rollen namelijk beter dan kleine zwenkwielen en zullen makkelijker over obstakels gaan. Denk daarbij aan bijvoorbeeld drempels of kuilen. Wielenoutlet is specialist op het gebied van grote zwenkwielen van hoge kwaliteit.

Groot zwenkwiel kopen?

Wanneer u op zoek bent naar een groot zwenkwiel bent u bij WielenOutlet aan het juiste adres. Bij het kopen van grote zwenkwielen is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren. Zo moet u rekening houden met:

  • De diameter van het wiel
  • De bandbreedte
  • Het draagvermogen
  • De totale hoogte van het wiel
  • Het soort wiel
  • Het materiaal van het wiel

Daarnaast vindt u op onze website bij de producten altijd een verdere specificatie van het wiel. Hier proberen we zo volledig mogelijk informatie te geven over het wiel. Staat de informatie die u wilt hebben niet bij de specificaties van het wiel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag.

Grote zwenkwielen of bokwielen

Naast grote zwenkwielen bieden wij ook een ruim assortiment grote bokwielen aan. Ook deze vindt u terug op de pagina. Het voordeel van bokwielen is dat deze makkelijker een rechte lijn aanhouden. De combinatie van twee zwenkwielen (achter) en twee bokwielen (voor) zorgt dus voor een goede bestuurbaarheid van uw toepassing.

Vragen of grote zwenk- of bokwielen?

Heeft u op deze pagina nou niet gevonden waar u naar op zoek was? Of heeft u nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact op. Dat kan via mail, telefoon of tijdens kantooruren via ons chat systeem.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops