Terug

Pu wielen (polyurethaan)

PU wielen zijn kenmerkend doordat ze slijt- en scheurvast zijn. PU wielen hebben een hoge draagkracht. De PU wielen in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit. Zie hieronder voor de verschillende soorten.

Pu wielen (polyurethaan)

PU wielen

PU wielen, ook wel bekend als polyurethaan wielen, zijn een populaire keuze voor veel industriële toepassingen vanwege hun duurzaamheid en hoge belastbaarheid. Deze wielen zijn gemaakt van polyurethaan, een sterk en flexibel materiaal dat resistent is tegen slijtage en chemicaliën.

Polyurethaan wielen

Een van de voordelen van PU wielen is hun lange levensduur. Dit komt doordat polyurethaan een sterk materiaal is dat niet snel slijt of beschadigd raakt. Hierdoor zijn PU wielen geschikt voor zware industriële toepassingen waar normale wielen snel verslijten.

Daarnaast zijn PU wielen ook zeer stil in gebruik en rollen zachtjes, wat bijdraagt aan een stil en efficiënt werkomgeving. Bovendien, PU wielen zijn ook bestand tegen hoge temperaturen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in zeer warme of zelfs hitte-intensieve omgevingen.

Een ander voordeel van PU wielen is hun chemische bestendigheid. Polyurethaan is resistent tegen veel chemicaliën en zuren, waardoor PU wielen geschikt zijn voor gebruik in omgevingen waar normale wielen snel beschadigen.

Voor welke toepassing kunt u PU wielen kopen?

PU wielen zijn geschikt voor heel veel toepassingen. Ze hebben een grote draagkracht en zijn slijt- en scheurvast, waardoor ze zeker ook kunnen dienen als zwaarlastwielen; ze kunnen een last dragen tot 1.000 kilogram. PU wielen laten geen strepen achter op de vloer en zijn ook nog eens muisstil. Daarnaast zijn PU wielen bestendig tegen agressieve en bijtende middelen en extreme weersomstandigheden. Ze zijn namelijk bestand tegen alle temperaturen tussen -20 en +80 graden Celsius! De hardheid van PU willen zit ongeveer tussen die van rubberen wielen en hard kunststof wielen in. 

Pu wielen kopen bij WielenOutlet

Op WielenOutlet.nl bieden wij een brede selectie van PU wielen voor verschillende toepassingen, waaronder zware industrie, logistiek, transport en meer. Onze wielen zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Bovendien, Onze PU wielen zijn tegen een scherpe prijs verkrijgbaar en wij garanderen de beste kwaliteit.

In samenvatting, PU wielen, ook wel bekend als polyurethaan wielen, zijn een populaire keuze voor veel industriële toepassingen vanwege hun duurzaamheid, hoge belastbaarheid, stil in gebruik, chemische bestendigheid en resistentie tegen hoge temperaturen. WielenOutlet.nl biedt een brede selectie van PU wielen voor verschillende toepassingen tegen scherpe prijzen.

Heeft u nieuwe PU wielen nodig, maar weet u niet goed welke? WielenOutlet helpt u graag. We hebben PU wielen in verschillende soorten en maten, zodat er altijd wel een wiel tussen zit die geschikt is voor uw toepassing. We hebben PU wielen tot 300 kilogram, van 250 tot 400 kilogram en tot 800 kilogram draagkracht. Daarnaast vindt u bij ons ook roestvrijstaal PU wielen. Neem vooral contact met ons op als u er niet helemaal uitkomt of bestel direct uw PU wielen online! 

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops