Terug

WD-40

WD-40 Altijd scherp geprijsd, leverbaar in 450ml spuitbus of grootverpakking van 5L.

WD-40

WD-40

WD-40 is een bekend merk dat sinds 1953 bestaat en bekend staat om zijn veelzijdige oplossingen voor onderhoudsproblemen. Het bedrijf produceert een assortiment producten onder de WD-40 merknaam, waaronder de bekende multi-inzetbare olie die speciaal is ontwikkeld voor het oplossen van problemen met bewegende delen, zoals roest en verstopping.

WD-40 gebruiken

WD-40 is meer dan alleen een olie. Het is een product dat wordt gebruikt om veel verschillende problemen op te lossen, van het verwijderen van stof en vuil tot het beschermen van metalen oppervlakken tegen roest. Het product is veilig te gebruiken.

Het gebruik van WD-40 is eenvoudig. Het product wordt gewoon op het te behandelen oppervlak aangebracht om het vervolgens te laten inwerken. Na enige tijd kan het overtollige product eenvoudig worden verwijderd met een schone doek of papieren handdoek.WD-40 is meer dan alleen een product voor het oplossen van problemen. Het is een merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en prestaties.

De voordelen van WD-40

Een van de voordelen van WD-40 is dat het niet plakkerig is en geen residu achterlaat. Dit maakt het ideaal voor het schoonmaken van verschillende soorten oppervlakken, zoals machines, voertuigen en gereedschappen. WD-40 is ook waterafstotend, waardoor het perfect is voor het beschermen van metalen onderdelen tegen roest en corrosie.

WD-40 kopen

Wielenoutlet biedt WD-40 aan in de handige 450 ml spuitbussen. Maar ook voor een grootverpakking van 5 liter kunt u bij ons terecht. Daarnaast is WD-40 bij ons altijd scherp geprijsd. Bekijk meer van onze werkplaatstoebehoren

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops