Terug

Verzenden & retourneren

Verzendtarieven

Een tabel van de verzendtarieven vindt u hier.

Standaard verzending

De bezorgservice van Wielen Outlet zit eigenlijk heel simpel in elkaar. Laat uw bestelling de volgende dag thuis, op uw werk of op een Pick Up Point bezorgen. Bij WielenOutlet kunt u tot 16:00 bestellen om uw bestelling de volgende dag in huis te hebben (na ontvangst van betaling). Bent u niet thuis? Dan wordt het pakketje voor particuliere klanten afgeleverd bij de buren. Ook kunt u via de link Bezorger gemist een nieuwe afspraak maken.

Levertijden standaard verzending

De levering is in 99% zoals onderstaand, uiteraard onvoorziene omstandigheden voorbehouden. U ontvangt 's avonds een track en trace mail waarin u uw bestelling kunt volgen.

Nederland (particuliere klanten) binnen 1 dag (m.u.v. zondag)
Nederland (zakelijke klanten) binnen 1 dag (m.u.v. zaterdag en zondag)
België binnen 1 werkdag (m.u.v. zaterdag en zondag)
Luxemburg 1 werkdag (m.u.v. zaterdag en zondag)

Afhalen

Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dat kan ook op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur. Als u online bestelt en voor Afhalen kiest en gelijk de betaling afrondt dan scheelt dit tijd bij het afhalen. U ontvangt direct een mail wanneer uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

Retourneren

U heeft een bedenkperiode van 90 dagen om zonder opgaaf van redenen het product ongebruikt te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Retour aanmelden

1. Middels "Mijn Account"
Indien u een account heeft, kunt u uw retour aanmelden in uw account. 
Ga hiervoor naar "mijn bestellingen", klik op de desbetreffende bestelling en voer de retour aanvraag in. 

U hoeft dan niet te wachten op reactie vanuit WielenOutlet en kunt uw producten direct aan ons retourneren. 

2. Middels een e-mail
U kunt uw retour per mail aan ons melden. Graag hierbij het ordernummer duidelijk vermelden. 

Wanneer u het pakket retour stuurt graag de pakbon of kopie van de factuur toevoegen aan het pakket.

Retouradres

WielenOutlet - Warehouse
Keskesweg 17
5721 WS Asten
Nederland

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij stellen het op prijs als u de goederen ongebruikt en onbeschadigd retour zendt. Mochten de goederen gebruikt/beschadigd zijn dan bent u alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet uw eventuele betaalverplichting. U zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »