Terug

Verzenden & Retourneren

Verzendtarieven:

Een tabel van de verzendtarieven vindt u HIER.

Verzending:

De bezorgservice van WielenOutlet zit eigenlijk heel simpel in elkaar. Laat je bestelling de volgende dag thuis, op je werk of op een PickUp Point bezorgen. Bij WielenOutlet kun je tot 16:00 bestellen om je bestelling de volgende dag in huis te hebben, (na ontvangst van betaling). Ben je niet thuis? Dan wordt het pakketje voor particuliere klanten afgeleverd bij de buren. Ook kunt u via de link Bezorger gemist een nieuwe afspraak maken.

Levertijden:

De levering is in 99% zoals onderstaand, uiteraard onvoorziene omstandigheden voorbehouden. U ontvangt 's-avonds een track en trace mail waarin u uw bestelling kunt volgen.

Nederland (particuliere klanten) binnen 1 dag (m.u.v. zondag)
Nederland (zakelijke klanten) binnen 1 dag (m.u.v. zaterdag en zondag)
België binnen 1 werkdag (m.u.v. zaterdag en zondag)
Luxemburg 1 werkdag (m.u.v. zaterdag en zondag)

AfhalenHaal je je bestelling liever zelf op? Dat kan ook op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur. Als je online besteld en voor Afhalen kiest en gelijk de betaling afrondt dan scheelt dit tijd bij het afhalen. Je ontvangt direct een mail wanneer je bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

 

Retourneren:

U heeft een bedenkperiode van 90 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Retour aanmelden:

1. Middels "Mijn Account"
Indien u een account heeft, kunt u uw retour aanmelden in uw account. 
Ga hiervoor naar "mijn bestellingen", klik op de desbetreffende bestelling en voer de retour aanvraag in. 

U hoeft dan niet te wachten op reactie vanuit WielenOutlet en kunt uw producten direct aan ons retourneren. 

2. Middels een e-mail
U kunt uw retour per mail aan ons melden. Graag hierbij het ordernummer duidelijk vermelden. 

Wanneer u het pakket retour stuurt graag de pakbon of kopie van de factuur toevoegen aan het pakket.

Retouradres

WielenOutlet - Warehouse
Parallelweg 31
4878 AH Etten-Leur
Nederland 

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij stellen het op prijs als u de goederen ongebruikt en onbeschadigd retour zendt. Mochten de goederen gebruikt/beschadigd zijn dan bent u alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet uw eventuele betaalverplichting. U zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. 

Wist u dat u wanneer u met Paypal heeft betaald, Paypal voor u de retourkosten vergoed. Kijk voor meer informatie bij Paypal-Return

 

GARANTIE:

WielenOutlet B.V. besteed grote zorg en controle aan haar producten, mocht het desondanks toch voorkomen dat uw producten gebreken vertonen, dan verzoeken wij u dit via mail [email protected] kenbaar te maken. 

Om in aanmerking te komen voor de garantie gelden onderstaande voorwaarden:

- Garantietermijn van 2 jaar, ingaande vanaf factuurdatum
- Het product dient bij WielenOutlet BV te zijn gekocht.
- U heeft recht op gratis reparatie of een nieuw product indien reparatie niet mogelijk is.
- Uw factuur is uw garantiebewijs, dus bewaart u uw factuur goed.

De garantie is niet van toepassing op:
- Schade als gevolg van onjuist gebruik en slijtage.

- Speciaal voor uw bestelde en/of geassembleerde producten.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »