Terug

BBQ WIELEN

Met BBQ wielen verplaatst u eenvoudig uw barbecue of barbecue tafel naar de gewenste plek. In ons assortiment vindt u kwalitatieve zwenkwielen, bokwielen en losse wielen.

Filters

BBQ WIELEN

BBQ wielen

Zijn de huidige wielen van uw barbecue versleten? Of wilt u uw barbecue tafel op wielen zetten? Dan zit u goed bij WielenOutlet. Wij bieden een breed assortiment BBQ wielen waarmee u uw barbecue of meubel naar wens kunt aanpassen. Zo hoeft u niet meteen een nieuwe barbecue te kopen of nog langer met moeite uw BBQ tafel te verplaatsen.

Verschillende soorten BBQ wielen

Wanneer de wielen van uw barbecue niet meer soepel rijden doet u er goed aan om ze te vervangen. Zo rolt u uw barbecue moeiteloos weer de schuur of garage in bij slecht weer. Ons brede assortiment biedt u een ruime keus wielen. Welk BBQ wiel u nodig heeft hangt af van een aantal factoren.

Type wielen

Als eerst is het belangrijk om te weten wat voor type wiel u nodig heeft. Er zijn zwenkwielen, bokwielen en losse wielen. Zwenkwielen kunnen alle kanten op draaien en rollen. Bokwielen daarentegen kunnen slechts heen en weer rijden. Een los wiel plaatst u, indien de juiste maat, eenvoudig in de vork van uw huidige wiel. Afhankelijk van hoe goed de barbecue of het meubel manoeuvreerbaar of draaibaar moet zijn kunt u kiezen voor zwenkwielen of een combinatie van bok- en zwenkwielen. Wanneer u de barbecue of het meubel ook vast wilt zetten, kies van voor een wiel met rem.

Draagvermogen wielen

Ook is het belangrijk dat de wielen die u kiest het gewicht van bijvoorbeeld het barbecue meubel kunnen dragen. Pak het totale gewicht van het object en deel deze door 3. Wij bieden barbecue wielen met een draagvermogen van 50 tot 300 kilo.

Bevestiging wielen

Wielen kunnen op verschillende manieren worden bevestigd zoals met topplaat of met centraal gat. Wielen met een topplaat worden met 4 boutgaten bevestigd. Daarnaast worden wielen met een centraal gat bevestigd met 1 boutgat.

Streeploze BBQ wielen

Over welke ondergrond gaat u de barbecue (tafel) rijden? Het is goed om hier over na te denken. Zo is het mogelijk dat zwarte rubber wielen strepen achterlaten. Wanneer dit een probleem is kunt u kiezen voor grijze wielen. Grijze wielen zijn namelijk streeploos.  

Online BBQ wielen kopen

WielenOutlet is het juiste adres voor al uw soorten wielen. Wij bieden wielen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij een groot deel van onze wielen direct uit voorraad leveren. Zo heeft u uw BBQ wielen snel in huis!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops