Terug

RVS / INOX WIELEN

Onze RVS wielen en INOX wielen hebben allemaal een RVS/INOX rollager en zijn van enorm goede kwaliteit. De wielen zijn uitermate goed geschikt voor buitentoepassingen, maar ook in de voedings- en grootkeuken industrie werken de wielen erg goed.

RVS / INOX WIELEN

RVS/INOX wielen in de horeca

Onze RVS/INOX wielen zijn enorm sterk, waardoor ze erg goed geschikt zijn voor toepassingen in de horeca. Zware tafels, koelkasten en werkbanken kunnen allemaal gemakkelijk de wielen van WielenOutlet worden geplaatst. Zo kunt u, ook in de horeca, gemakkelijk verschillende meubels verplaatsen. Natuurlijk zit er een rem op deze wielen, zodat u de meubels ook vast kunt zetten. 

Een plantenbak op wielen maken met RVS/INOX wielen voor buiten

De RVS/INOX wielen zijn in het bijzonder uitermate geschikt voor in de tuin. Met onze wielen kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk een plantenbak op wielen maken. Het voordeel van deze wielen is dat ze van RVS zijn gemaakt, waardoor ze niet zullen gaan roesten. Dat maakt dat ze perfect zijn voor buiten. U kunt zo gemakkelijk wielen onder uw bloempot of plantenbak zetten. Deze bakken zijn dan makkelijk te verplaatsen, waardoor u uw tuin snel en gemakkelijk een nieuwe indeling kunt geven. Daarbij geven deze wielen voor buiten uw tuin een dynamische, levendige aanblik. 

De specificaties van onze RVS/INOX wielen voor buiten

Onze RVS zwenkwielen zijn allemaal verkrijgbaar met rem. Daarbij hebben wij ze in uitvoering Nylon en Polyurethaan (PU). Wij hebben verschillende maten wielen, maar het kan natuurlijk zijn dat dit niet de juiste afmetingen zijn. Daarom kunt u, indien gewenst, ook andere diameters bestellen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen, via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops