Terug

Stoelwielen

De wielen voor stoelen en eetkamerstoelen van WielenOutlet zijn enorm handig. Onze wielen zijn sterk en gemakkelijk te rollen, waardoor de stoelen een hoge gebruiksvriendelijkheid hebben.

Stoelwielen

Stoelwielen

Wilt u de huidige stoelenwielen van uw stoel vervangen? Of juist uw stoelen op wieltjes zetten? Bij WielenOutlet koopt u eenvoudig online de juiste stoelwielen voor uw toepassing. We leveren onze wielen zowel aan particulieren als bedrijven. De meeste stoelwielen in ons assortiment zijn zwenkwielen. Vervolgens zijn ze beschikbaar verschillende varianten.

Verschillende varianten stoelwielen

Met wielen gaat het verplaatsten van uw stoel een stuk gemakkelijk. Omdat wij geen weekmakers in onze wielen verwerken, loopt u ook minder kans dat u de vloer beschadigt en/of vlekken achterblijven op de vloer. Ons assortiment wielen voor onder stoelen bestaat uit dubbele en enkele wieltjes die onderling verschillen in onder andere bevestigingswijze, materialen en kleuren.

Bevestiging

Onze stoelwielen kunnen worden bevestigd middel een plaat-, draadstift-, stift- of centraal boutgat bevestiging. Het type bevestiging is afhankelijk van de stoel waarop hij gemonteerd dient te worden. De wielen met verschillende bevestigingen kunnen we leveren in verschillende afmetingen. Voor de exacte afmetingen dient u de specificaties per artikel te checken. Hierdoor is er altijd een wiel dat aan uw wensen voldoet.

Materiaal

Naast verschillende soorten bevestigingen, hebben we wielen van verschillende materialen. Zo hebben we wielen van nylon, nylon met een geïnjecteerd laagje van PU, (transparant) plastic en thermoplastisch rubber. Per materiaal kan de toepassing of het gebruik van stoelwielen verschillen. Zo kan een nylon wiel beter niet gebruikt worden op kwetsbare vloeren, omdat het bijvoorbeeld kan krassen. Stoelwielen met een loopvlak van PU zijn bijvoorbeeld wel weer geschikt voor parketvloeren.

Met of zonder rem

We bieden zwenkwielen met rem en zonder rem. Wilt u uw stoel vast kunnen zetten? Kies dan een wiel met rem. Dit zorgt ervoor dat de stoel op zijn plaats blijft.

Met of zonder kap

Naast standaard wielen zonder kap bieden we ook wielen met een kap aan. Deze kap voorkomt dat er stof in de wielen en de lagers komt, wat er voor zorgt dat het wiel soepel blijft rollen.

Hulp nodig bij het kiezen van uw stoelwielen?

Omdat het aanbod groot is, is een juiste keuze maken niet altijd gemakkelijk. Daarvoor staat ons team met specialisten elke werkdag van ’s ochtends tot ’s avonds voor u klaar om assistentie te verlenen. Schroom dus niet om contact op te nemen wanneer u vragen heeft of als er onduidelijkheden zijn. Bovendien hebben wij een keuzehulp, die u kan helpen bij het aankopen van wielen voor uw toepassing.

Het juiste adres voor al uw wielen

Naast stoelwielen, onderdeel van ons meubelwielen assortiment, bieden we onder andere ook salontafel wielen, bijzettafel wielen en bureaustoelwielen. Ook voor wielen voor andere toepassingen, zoals BBQ wielen of zwaarlastwielen, bent u bij ons aan het juiste adres. WielenOutlet is namelijk een totaalleverancier van allerlei soorten zwenk- en bokwielen. Met ons vaste assortiment bent u altijd voorzien van kwaliteit tegen scherpe outlet prijzen.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops