Terug

Elastische rubber wielen

Elastische rubber wielen hebben goede roleigenschappen en zorgt voor een goede demping van geluid. De wielen laten geen strepen na. Beschikbaar in verschillende kleuren loopvlak!

Elastische rubber wielen

Elastische rubber wielen

Elastische rubber wielen zijn een populaire keuze voor veel verschillende toepassingen, van meubelwielen tot aan industriële transportwagens. Bij Wielenoutlet.nl bieden wij een brede selectie van deze robuuste en duurzame wielen aan, waarmee u ervoor kunt zorgen dat uw producten veilig en efficiënt kunnen worden verplaatst.

Voordelen van Elastische rubber wielen

Onze elastische rubber wielen zijn gemaakt van hoogwaardig rubber dat is ontworpen om een lange levensduur te bieden, terwijl het ook soepel en stil rijdt. Dit maakt ze perfect voor gebruik in omgevingen waar geluidsoverlast een probleem kan zijn, zoals bijvoorbeeld fabrieken of magazijnen.

Onze wielen zijn ook zeer flexibel, waardoor ze zich aanpassen aan oneffen oppervlakken en zorgen voor een veilige en stabiele rit. Dit is belangrijk voor toepassingen zoals meubelwielen, waarbij u zeker wilt zijn dat uw producten veilig op hun plek blijven.

Daarnaast zijn onze elastische rubber wielen ook zeer duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen waarbij uw wielen veelvuldig worden belast. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij industriële transportwagens die veelvuldig worden gebruikt in fabrieken of magazijnen.

Elastisch rubberen wielen worden gemaakt van de “latex” rubberbomen, daardoor bezitten ze zeer goede eigenschappen zoals een lage drempelweerstand en zorgen ze voor een goede demping van geluid van de te vervoeren producten. Daarnaast zijn ze “niet strepend” en zorgt het kogellager voor goede roleigenschappen.

Elastische rubber wielen van WielenOutlet

Bij Wielenoutlet.nl bieden wij elastische rubber wielen aan in een breed scala van maten en sterktes, waardoor u altijd een wiel kunt vinden dat aansluit bij uw specifieke toepassing. Of u nu op zoek bent naar wielen voor een lichte of zware belasting, wij hebben het in ons assortiment.

Kortom, als u op zoek bent naar robuuste, flexibele en duurzame wielen voor uw toepassingen, dan zijn onze elastische rubber wielen een uitstekende keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen. Bij Wielenoutlet.nl bent u aan het juiste adres voor elastische rubber wielen van hoge kwaliteit.

 

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops