Terug

FLIGHTCASE WIELEN

Flightcase wielen maken uw flightcase eenvoudig te verplaatsen. Onze flightcase wielen zijn zeer veerkrachtig, hebben een hoog draagvermogen en zijn niet strepend.

FLIGHTCASE WIELEN

Flightcase wielen

Flightcase wielen maken uw flightcase mobiel en eenvoudig te verplaatsen. Wel zo fijn bij het verplaatsen van zware geluids- en lichtapparatuur. Zijn de huidige wielen onder uw flightcase versleten? Of wilt u juist wielen onder uw flightcase maken? Dan zit u bij WielenOutlet goed. Wij bieden een breed assortiment flightcase wielen. Hierdoor bieden we altijd het juiste flightcase wiel voor uw situatie.

Soorten flightcase wielen

Een flightcase wiel is te herkennen aan zijn opvallende blauwe kleur. Wat flightcase wielen geschikt maken voor hun taak is dat ze veerkrachtig zijn, een hoog draagvermogen hebben en niet strepend zijn. Flightcase wielen zijn namelijk gemaakt van elastisch natuurrubber. Hierdoor zijn de wielen veerkrachtig en vlakken niet af bij stilstand. Zo kunt u uw flightcase op wielen soepel en probleemloos rollen, ook als hij langere tijd heeft stilgestaan. Daarnaast zijn flightcase wielen zowel binnen als buiten te gebruiken. Zo rolt u uw flightcase zonder problemen van uw auto naar binnen. Naast het standaard blauwe flightcase wiel zijn er ook grijze flightcase wielen.

Het juiste flightcase wiel

Hoe kiest u het juiste flightcase wiel? Dat hangt af van een aantal factoren. Het meest belangrijk is het draagvermogen dat de flightcase wielen moeten hebben. Om te weten welk draagvermogen de wielen nodig hebben, neemt u het gewicht van uw flightcase met zwaarste inhoud (zoals zware versterkers en zware lichteffecten) en deelt u dit gewicht door 3. Tijdens het verplaatsen van de flightcase kan het namelijk zo zijn dat niet altijd alle 4 de wielen aan de grond zijn. Daarnaast is het goed om te weten dat hoe groter het wiel is, hoe makkelijker hij rolt. Ook is het type wiel van belang. Er zijn namelijk zwenkwielen, bokwielen en losse wielen om uit te kiezen. Zoals de naam al doet vermoeden kunnen zwenkwielen zwenken. Bokwielen rollen slechts heen en weer. Afhankelijk van hoe beweegbaar uw flightcase moet zijn kunt u kiezen voor een combinatie van 2 zwenkwielen en 2 bokwielen of 4 zwenkwielen. Handig is wel om minstens 1 of 2 zwenkwielen met rem te nemen. Dan kunt u uw flightcase met kostbare apparatuur op de rem zetten en rolt het er niet zomaar vandoor.

WielenOutlet is altijd de beste keus

Flightcase wielen bij WielenOutlet bestellen is altijd de juiste keuze. Door onze grote voorraad kunnen wij wielen voor uiteenlopende toepassingen snel leveren. Daarnaast zijn al onze wielen scherp geprijsd. Zo shopt u bij ons flightcase wielen voordelig én heeft u ze snel in huis.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops