Terug

KRUIWAGENWIELEN

Kruiwagenwiel voor uw kruiwagen kopen? In ons assortiment vindt u onder andere anti lek kruiwagenwielen en wielen met as.

KRUIWAGENWIELEN

Kruiwagenwielen

Wilt u graag een kruiwagenwiel kopen? Dan bent u bij WielenOutlet aan het juiste adres! In ons ruime assortiment aan verschillende soorten wielen vindt u natuurlijk ook het kruiwagenwiel. Bij tuinwerkzaamheden is een kruiwagen vaak onmisbaar. Een goed wiel is echter belangrijk. U wilt namelijk geen lekke band tijdens uw tuinklussen. Is uw kruiwagenwiel lek of toe aan vervanging? Dan kunt u bij ons gemakkelijk online een nieuw wiel voor uw kruiwagen kopen.

Kruiwagenwiel vervangen

Als uw kruiwagenwiel lek is, kunt u natuurlijk proberen om deze te plakken. Echter is dit vanwege de zware belasting die erop komt vaak ineffectief. De band vervangen is dan meestal een beter idee. Wij leveren al onze kruiwagenwielen inclusief as. Onze wielen zijn makkelijk te monteren zodat u snel weer aan de slag kunt! U kunt kiezen uit wielen met plastic of metalen velgen, kogellager of rollager en uit een luchtband of massieve band.

Anti lek kruiwagenwielen

U kent het wel, het zonnetje begint weer te schijnen en het is tijd om weer wat aan de tuin te gaan doen. Vol goede moed pakt u de kruiwagen uit de schuur en wat blijkt? Is het wiel lek! Dat is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig kunt u bij WielenOutlet gemakkelijk een nieuw kruiwagenwiel kopen, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft. En wilt u voorkomen dat u volgend voorjaar weer een lek wiel hebt? Dan kiest u natuurlijk voor onze anti lek kruiwagenwielen! Deze lekvrije wielen zijn eenvoudig te monteren en hebben een draagkracht tot wel 200 kilo. Doordat dit massieve kruiwagenwiel is gemaakt van speciale materialen kan hij niet lek gaan. Erg handig wanneer er tijdens een klusproject scherpe voorwerpen zoals spijkers op de grond liggen.

Online een kruiwagenwiel kopen

Wanneer u een nieuw kruiwagenwiel nodig heeft, dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen bij WielenOutlet. Bestelt u vandaag nog vóór 16.00 uur, dan verzenden wij uw kruiwagenwiel vandaag nog. We hanteren altijd een levertijd binnen 24 uur op werkdagen en voor particulieren ook op zaterdag, zodat u zo snel mogelijk weer met uw kruiwagen aan de slag kunt. Bestel dus direct uw kruiwagenwiel online!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops