Terug

RUBBER WIELEN

Rubber wielen zijn één van de voordeligste wielen. De rubber wielen zijn geschikt voor vele toepassingen binnen en buiten en zijn van uitstekende kwaliteit. Ons assortiment kent verschillende soorten. Onderaan lees je meer.

RUBBER WIELEN

Rubber wielen

Gemakkelijk online rubber wielen kopen, dat kan bij WielenOutlet. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende wielen voor diverse toepassingen. We leveren onze wielen zowel aan particulieren als bedrijven. Bij WielenOutlet ben je aan het juiste adres voor al jouw wielen!

Verschillende soorten rubber wielen

Bij WielenOutlet vind je veel verschillende soorten rubber wielen. Van bokwiel tot zwenkwiel en van zwenkwiel met rem tot los wiel. De wieltjes zijn over het algemeen zacht tot medium hard. Daardoor perfect om op minder vlakke bodems te rijden, ook drempels zijn geen probleem.

Rubber wielen online in heel veel soorten en maten

In ons assortiment vindt je verschillende soorten rubberen zwenkwielen. Zo kun je bij ons terecht voor rubber wielen met een kunststof wielbody. De wielen zijn voorzien van standaard rubber (85° Shore A) en hebben goede roleigenschappen op een minder vlakke ondergrond met drempels. Deze wielen zijn slijtvast en geschikt voor temperaturen van -20 tot +80°C. Deze wielen zijn veruit de voordeligste oplossing. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor rubber wielen met een stalen wielbody. Deze rubberen zwenkwielen hebben een groter draagvermogen dan rubberen zwenkwielen met een kunststof wielbody. Ze zijn gemaakt van hetzelfde rubber en hebben ook goede roleigenschappen. Een nadeel van rubberen wielen is dat ze over het algemeen strepen kunnen veroorzaken op kwetsbare of lichte vloeren en dat ze in kleine ruimtes een rubberlucht kunnen geven. Wanneer je dat wil voorkomen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor onze elastisch rubber wielen, meubelwielen of apparatenwielen. Wil je de wielen binnen gebruiken, kies dan voor onze reukloze rubberen wielen!

Hulp nodig bij het kiezen van uw rubber wielen?

Zoveel mensen, zoveel wensen en zoveel toepassingen, zoveel verschillende soorten rubber wielen! We begrijpen dat het lastig is om de juiste wielen online te kiezen uit ons grote assortiment. Daarom helpen we je graag. Weet je bijvoorbeeld niet zeker welke wielen het beste geschikt zijn voor de toepassing die je in gedachte hebt? Voorkom dan dat je zomaar wat wielen online gaat kopen, en vraag eerst advies! Je kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de chat, telefoon of e-mail. Ook kan onze keuzehulp je helpen. Ook voor hulp bij het plaatsen van een bestelling staan we voor je klaar. Zo kun je altijd gemakkelijk de juiste wielen kopen voor al jouw toepassingen!

 

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops