Terug

ZWENKWIELEN MET REM

Op zoek naar een zwenkwiel met rem? Geremde zwenkwielen kunnen alle kanten op draaien en zijn vast te zetten zodat het wiel niet meer rolt of draait. Van nylon, PU tot meubel en zwaarlastwielen. Dit is vast assortiment wat niet wijzigt.

ZWENKWIELEN MET REM

Zwenkwielen met rem

WielenOutlet is de grootste online webshop op het gebied van wielen. Naast losse wielen, zwenkwielen en bokwielen bieden we ook zwenkwielen met rem. Een geremd zwenkwiel kenmerkt zich door 2 dingen. Als eerste kan een zwenkwiel met rem alle kanten op rollen en zorgt hiermee voor veel mobiliteit. Daarnaast, wellicht de meest belangrijke eigenschap, kan een geremd zwenkwiel worden vastgezet. Hiermee zorgt u ervoor dat het zwenkwiel niet meer rolt of draait. De meeste van onze zwenkwielen zijn tevens dubbel geremd. Dit betekent dat naast de draairichting ook het wiel wordt geblokkeerd. Dit zorgt ervoor dat u een zeer stabiele setup krijgt voor de toepassing waar de zwenkwielen onder zijn geplaatst. Uiteraard kunt u geremde wielen uitstekend combineren met zwenkwielen zonder rem.

Vele type zwenkwielen met rem

Binnen ons assortiment geremde zwenkwielen ziet u dat er een diversiteit aan wielen beschikbaar is. U heeft bijvoorbeeld een keuze tussen het type bandage, bevestiging, lagertypes maar ook het draagvermogen. Het is daarom goed om te weten welke wiel eigenschappen belangrijk zijn voor uw project. Om u hier een mee op weg te helpen hebben we een advies pagina gemaakt waarop de verschillende eigenschappen duidelijk worden toegelicht. Met behulp van deze informatie kunt u een betere keuze maken voor het juiste zwenkwiel met rem. Niet alle bandages zijn bijvoorbeeld geschikt om buiten te gebruiken en ook het rolvermogen kan een belangrijke factor zijn voor uw project. Zorg dus altijd dat u de eigenschappen duidelijk hebt voordat u een keuze maakt.

Hoe kiest u een geschikt geremd zwenkwiel?

Het kan lastig zijn om het juiste zwenkwiel met rem te vinden binnen ons grote assortiment. Dat begrijpen we maar al te goed. We hebben daarom altijd een specialistisch team ter beschikking staan om u te helpen bij uw keuze. Per mail en telefoon op het volgende nummer: +31 (0)85 076 53 13 staat ons team dagelijks voor u klaar om het perfecte wiel te vinden voor uw project. Tevens is er een keuzehulp beschikbaar op onze website die u ook perfect kan helpen om het juiste zwenkwiel met rem te vinden.

WielenOutlet is altijd de beste keus

Bij WielenOutlet bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een kwalitatief goed zwenkwiel met rem, maar wel tegen een aantrekkelijke prijs. We hebben tevens een vast assortiment en zorgen altijd voor A-kwaliteit producten. U bent daarnaast ook altijd verzekerd van een razendsnelle levering omdat we alles dezelfde dag verzenden vanuit ons eigen warehouse, mits voor 16:00 uur is besteld.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops