Terug

APPARATEN WIELEN

De Apparaten zwenkwielen zijn voorzien van beschermkappen, hierdoor wordt de opname van draad en haren zoveel mogelijk tegengegaan. En doordat de wielen voorzien zijn van een kogellager bezitten zij uitstekende roleigenschappen. 

Filters

APPARATEN WIELEN

Tv meubelwielen en meer

Onze apparatenwielen worden veelal gebruikt onder een tv meubel of tv kastje. Deze wielen zijn gemaakt van grijs rubber dat geen strepen op de vloer achterlaat. De hardheid van de apparatenwielen zit tussen rubberen wielen en harde kunststof wielen in. In verband met aanwezige weekmakers kun je het beste even contact met ons opnemen wanneer je een kwetsbare vloer hebt. De combinatie van kogellagers en het rubber zorgt voor geluidsreductie, waardoor onze apparatenwielen ook uitermate geschikt zijn in bijvoorbeeld ziekenhuizen en verzorgcentra.

De Apparaten zwenkwielen zijn voorzien van beschermkappen, hierdoor wordt de opname van draad en haren zoveel mogelijk tegengegaan. En doordat de wielen voorzien zijn van een kogellager bezitten zij uitstekende roleigenschappen. De apparaten wielen hebben een breder loopvlak dan de trolleywielen en hebben een groter draagvermogen.

Onze apparatenwielen laten geen strepen op de grond na, de hardheid zit tussen rubberen wielen en harde kunststof wielen in. I.v.m. aanwezige weekmakers contact ons a.u.b. in het geval je een kwetsbare houten vloer hebt.

Welke apparatenwielen, kogellager wielen, of trolley wielen moet ik kopen?

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen onze apparatenwielen, kogellager wielen, of trolley wielen? We helpen je daar graag bij. Allereerst is het belangrijk om te weten hoe vaak je het apparaat (of het meubel waar deze op staat) gaat bewegen. Wanneer je kiest voor twee bokwielen en twee zwenkwielen kun je namelijk gemakkelijk recht rijden, en wanneer je kiest voor 4 zwenkwielen kunt je makkelijker manoeuvreren naar bijvoorbeeld een hoek. De apparatenwielen die je op deze pagina vind, zijn voornamelijk geschikt voor wat zwaardere gewichten. Deel het totaalgewicht van jouw apparaat of meubel altijd door 3 in plaats van door 4. Soms is de vloer bijvoorbeeld niet vlak en wordt de last niet gelijk over alle wielen verdeeld. Gaat het om lichtgewicht apparatuur of meubels, dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor onze trolley wielen. Dit zijn ook kogellager wielen met grijs rubber, net als de apparatenwielen. Heb je een keuze kunnen maken, dan kun je de apparatenwielen makkelijk online bestellen in onze webshop. Mocht je nog vragen hebben over onze apparatenwielen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops