Terug

Zwenkwielen met M8 schroefdraad

Zwenkwielen met M8 schroefdraad zijn makkelijk te bevestigen. Op deze pagina vind u alle wielen in ons assortiment met een M8 schroefdraad maat.

Zwenkwielen met M8 schroefdraad

WielenOutlet biedt een ruim assortiment zwenkwielen welke te bevestigen zijn met een schroefdraad. Op deze pagina vindt u alle wielen die te bevestigen zijn met een M8 schroefdraad. Ons assortiment binnen deze Maatvoering, bestaat voornamelijk uit meubelwielen welke uitermate geschikt zijn bureaustoelen maar ook geplaatst kunnen worden onder andere stoelen. Onze stoelwielen zijn te bevestigen met een M8 stift, draadstift of met een topplaat. Het volledige assortiment vindt u in de categorie stoelwielen.

M8 bevestiging van zwenkwielen

Tijdens uw zoektocht naar het perfecte wiel bent u vast en zeker verschillende benamingen tegengekomen die verwijzen naar de bevestiging van de wielen. Zo worden de volgende termen vaak gebruikt voor dit soort bevestigingen:

  • Stift met schroefdraad
  • Draadstift
  • Draadeindstift

Deze refereren allemaal naar bevestigingen met schroefdraad. Het is belangrijk om rekening te houden met de boutmaat van deze bevestiging. De producten op deze pagina worden allen gemonteerd met een boutmaat M8. Het assortiment van WielenOutlet biedt uiteraard ook wielen aan met andere boutmaten zoals M10 en M16.---

Welke maat schroefdraad heeft u nodig?

Het gedeelte van de schroefdraad welke in de stoel gaat heeft een breedte, deze meet u op om erachter te komen welke bevestiging u nodig heeft. Is het gedeelte 8mm breed? Dan heeft u een schroefdraad m8 nodig. Is gedeelte 16mm breed? Dan heeft u M16 nodig. Zo geldt dat in principe voor alle maten schroefdraad. Twijfelt u toch welke maat u nodig heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij staan u graag telefonisch, via chat of via mail te woord.

M8 zwenkwielen bestellen bij WielenOutlet

Vanwege het uitgebreide assortiment, de zeer goede kwaliteit en altijd scherpe prijzen, is het altijd een goed idee om uw producten bij WielenOutlet te bestellen. Zo bieden wij op al onze wielen minimaal 2 jaar garantie en op onze stoelwielen zelfs 5 jaar garantie! Bent u toch niet tevreden met uw wielen, dan kunt u ze binnen 90 dagen gewoon nog terugsturen. Service staat bij WielenOutlet namelijk hoog in het vaandel.

Wanneer u, uw wielen voor 16:00 uur bestelt, worden deze de volgende werkdag al geleverd. U kunt sinds kort zelfs gebruik maken van Same Day Delivery wanneer u voor 10:30 u bestelt. Uw bestelling wordt dan dezelfde avond nog geleverd. WielenOutlet biedt al een gratis verzending vanaf €50, incl. btw!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops