Terug

Kleine bokwielen

Bokwieltjes voor allerlei toepassingen. Ideaal voor uw meubels, bloembakken of BBQ. Ontdek ons aanbod kleine bokwielen hieronder.

Kleine bokwielen

Kleine bokwielen

Als u op zoek bent naar bokwieltjes, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een divers assortiment aan kleine bokwielen van hoge kwaliteit. Bokwielen kenmerken zich door het feit dat ze, in tegenstelling tot zwenkwielen, niet kunnen zwenken waardoor ze een vaste rijrichting krijgen. Of u nu op zoek bent naar bokwieltjes voor uw kastje, tafel of BBQ-meubel, er is een geschikt bokwiel te vinden voor elk doel.

Kleine bokwielen in allerlei soorten

Bokwieltjes zijn er in verschillende soorten. Als u op zoek bent naar kleine bokwielen, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal dingen. Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige bokwielen die geschikt zijn voor uw toepassing, zorgt u ervoor dat uw bokwielen langer meegaan en minder snel kapotgaan. In ons assortiment vindt u kleine bokwielen met een nylon of een thermoplastisch rubber (TRP) loopvlak. Doordat TRP-bokwieltjes zacht zijn en geen strepen of krassen geven, zijn ze ideaal voor gebruik in huis onder meubels. Nylon bokwieltjes zijn erg hard en perfect om op harde en vlakke ondergronden te gebruiken. Zo zijn ze ideaal voor onder BBQ-tafels. Het draagvermogen van kleine bokwielen kan ook verschillen. Kleine meubelwielen hebben vaak een draagvermogen van 40 of 50 kilo. Daarnaast hebben we ook zwaarlastwieltjes met een draagvermogen van wel 300 kilo. Kies dus kleine bokwielen die geschikt zijn voor het gewicht van het object dat u wilt verplaatsen.

Wanneer bokwieltjes gebruiken?

Bokwielen hebben één rijrichting. Wanneer u enkel rechtuit hoeft te rijden kiest u voor 4 bokwielen. Bijvoorbeeld voor uw kast die u slechts verplaatst wanneer u wilt stofzuigen of dweilen. Wilt u gemakkelijk kunnen maneuvreren? Combineer dan 2 bokwielen met 2 zwenkwielen. Het voordeel van deze combinatie is goed te zien bij een transportkar. Door de zwenkwielen is de kar goed te sturen door één persoon en de bokwielen zorgen ervoor dat hij niet zomaar zal uitbreken. Zeker als u de wielen over langere afstanden wilt gebruiken is het aan te raden bokwielen te gebruiken.

Kleine bokwielen kopen

Al uw wielen koopt u eenvoudig bij WielenOutlet. We hebben een grote voorraad waardoor we vrijwel alle wielen supersnel kunnen leveren. Daarnaast zijn onze wielen scherp geprijsd. Bent u op zoek naar kleine bokwielen, maar weet u niet precies welke wieltjes u precies nodig heeft? Geen zorgen. Onze klantenservice staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij de juiste keuze voor een passend wieltje. Ook kan onze keuzehulp op de homepage u helpen bij het kiezen van het juiste wiel.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops