Terug

Heavy duty zwenkwielen

Heavy duty zwenkwielen voor het transporteren van de zwaarste lasten in zware (industriële) omgevingen. Bekijk het aanbod hieronder.

Filters

Heavy duty zwenkwielen

Heavy duty zwenkwielen

WielenOutlet heeft een uitgebreid assortiment aan wielen voor verschillende toepassingen. Of u nu op zoek bent naar meubelwielen voor uw kast of retro wielen voor uw salontafel, wij hebben de juiste wielen voor uw situatie. Naast standaard wielen omvat ons assortiment ook heavy duty (zwaarlast) wielen. Heavy duty zwenkwielen vormen een essentieel onderdeel van een breed scala aan industriële en commerciële toepassingen. Deze stevige wielen kunnen zware lasten dragen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in magazijnen, fabrieken en andere omgevingen waar extra zware objecten verplaatst worden.

Hoog draagvermogen voor heavy duty toepassingen

Een van de belangrijkste eigenschappen van heavy duty zwenkwielen is hun hoge belastbaarheid. Dit soort wielen zijn ontworpen om zeer hoge gewichten te kunnen dragen. In ons assortiment hebben we heavy duty zwenkwielen met een draagvermogen tot wel 3.000kg. Bovendien zijn ze met hun robuuste constructie en hoogwaardige materialen bestand tegen de zware belastingen van industrieel gebruik. Zo zijn ze goed bestand tegen slijtage zodat de prestaties behouden blijven, zelfs na vele jaren intensief gebruik. Dit maakt heavy duty zwenkwielen perfect voor transporteren van de zwaarste lasten in zware (industriële) omgevingen.

Gemakkelijk te manoeuvreren

Daarnaast kenmerken heavy duty zwenkwielen zich ook door het feit dat ze kunnen zwenken. Dat betekent dat het wiel elke richting op kan bewegen. Dit maakt de zwenkwielen zeer manoeuvreerbaar en gemakkelijk te gebruiken in ruimtes met beperkte oppervlakte of om eenvoudig om scherpe hoeken te rollen. Hierdoor zijn heavy duty zwenkwielen ideaal voor gebruik in magazijnen, fabrieken en andere industriële omgevingen waar de ruimte vaak beperkt is of veel gemanoeuvreerd moet worden. Als u veel moet manoeuvreren kunt u kiezen voor 4 zwenkwielen. Doordat de draaicirkel dan heel klein is kunt u objecten goed in hoeken plaatsen. Moet u vooral rechtuitrijden? Kies dan voor een combinatie van 2 zwenkwielen met 2 bokwielen. De draaicirkel wordt hierbij iets groter, maar het object is goed alleen rechtuit te rijden. De wielen zullen niet gaan ‘zwabberen’.

Verschillende soorten heavy duty zwenkwielen

Er zijn verschillende soorten heavy duty zwenkwielen verkrijgbaar. Zo zijn er bokwielen, zwenkwielen met rem en zonder rem. Geremde wielen kunnen met de rem het wiel blokkeren, waardoor hij niet meer kan bewegen. Dit kan handig zijn in situaties waarbij het object stabiel moeten blijven staan, zoals bij het laden en lossen van zware transporten. We hebben heavy duty zwenkwielen met PU-bandage of van massief nylon. Elk heeft zijn eigen voordeel. Zo zijn nylon heavy duty wielen geschikt om extra zware transporten te vervoeren of lasten te dragen over effen ondergronden, zoals in magazijnen en loodsen. Daarbij zal het wiel bij langdurige stilstand niet afvlakken of plat komen te staan. PU wielen zijn daarentegen ideaal voor toepassing op oneffen ondergronden of voor buiten toepassingen. Het PU geeft dan meer rijcomfort.

Heavy duty zwenkwielen

Voor heavy duty zwenkwielen bent u bij WielenOutlet aan het juiste adres. Ook voor al uw andere wielen, zoals flightcase wielen en bureaustoelwielen, zit u bij ons goed. Al onze wielen zijn van goede kwaliteit. Doordat we over een grote voorraad beschikken, kunnen we de meeste wielen direct uit voorraad leveren. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste wiel voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops