Terug

Groot zakelijk

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan producten en diensten die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Ook voor grootzakelijke klanten.

Wij begrijpen dat grotere aanvragen vaak unieke uitdagingen met zich meebrengen die niet gemakkelijk op onze website kunnen worden opgelost. Daarom hebben we specifiek voor onze grootzakelijke klanten een apart onderdeel binnen ons bedrijf. Hier vormen accountmanagers, product specialisten en data analisten een team dat samen met u aan de slag gaat om voor u de beste oplossing te vinden. Of het nu gaat om een aangepaste product configuratie, grote bestellingen of complexe implementaties. Als het gaat om de beste mobiliteitsoplossingen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Als grootzakelijke klant profiteert u van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke ondersteuning: Onze accountmanagers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw bedrijf. U kunt rekenen op persoonlijke begeleiding tijdens het hele proces.

  • Maatwerk: Heeft u specifieke wensen of behoeften? Geen probleem. Wij bieden maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

  • Snelle en betrouwbare levering: Wij begrijpen dat tijd geld is in de zakelijke wereld. Daarom zorgen wij voor een snelle levering van uw bestellingen, zodat u altijd op tijd bent voor uw projecten en deadlines.

  • Kwaliteit: Onze wielen zijn van topkwaliteit en worden continu getest om aan onze hoge normen te voldoen. 

Een greep uit onze projecten

Referentie meubelontwerp Referentie rolcontainers Referentie barbecuemeubels

We zijn er trots op dat we onze klanten al jarenlang de hoogste kwaliteit producten en diensten bieden, en we willen graag de kans krijgen om dit ook voor uw bedrijf te doen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw zakelijke doelen.

Telefoonnummer Direct sales : 0627179868

Of mail naar Direct Sales

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops