Terug

Plastic wielen

Zoekt u wielen gemaakt van plastic? U vindt ze in deze categorie. Plastic wielen hebben veel voordelen, ze zijn licht, duurzaam en corrosiebestendig.

Plastic wielen

Plastic wielen

Plastic wielen of plastic zwenkwielen zijn uitstekende opties voor het ontwerp en de bouw van allerlei soorten producten en machines. In tegenstelling tot metalen zwenkwielen, zijn plastic wielen en zwenkwielen lichter van gewicht, duurzaam en corrosiebestendig. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in een breed scala aan omgevingen en toepassingen. Het gebruik van plastic wielen en plastic zwenkwielen is steeds populairder aan het worden in verschillende industrieën. Dit komt omdat plastic wielen en zwenkwielen veel voordelen hebben ten opzichte van traditionele metalen wielen en zwenkwielen.

Plastic wielen zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen zoals polypropyleen en nylon, die sterk en duurzaam zijn. Deze materialen zijn ook bestand tegen de meeste chemicaliën en oliën, waardoor plastic wielen en zwenkwielen uitstekend geschikt zijn voor gebruik in vochtige en zware industriële omgevingen.

 

Plastic wieltjes

Plastic wieltjes zijn licht van gewicht, wat betekent dat ze gemakkelijker te verplaatsen zijn en minder belastend zijn voor de apparatuur waarop ze gebruikt worden. Dit maakt ze bijvoorbeeld ideaal voor gebruik in magazijnen en fabrieken waar ze gebruikt worden om apparatuur en materialen te verplaatsen. Ze nemen minder ruimte in beslag, waardoor ze erg handig zijn in ruimtes met een laag plafond. Daarnaast zijn plastic zwenkwieltjes ook veel stiller in gebruik dan metalen wielen. Een groot voordeel van plastic wielen is dat ze niet van vorm veranderen bij langdurige stilstand, ze blijven dus perfect rond. Ideaal voor bijvoorbeeld het gebruik onder plantenbakken die slechts incidenteel verplaatst worden.

 

Plastic wielen kopen bij WielenOutlet

Bent u overtuigd van de voordelen van plastic wielen? Dan is het tijd om de juiste keuze te maken. Waarvoor gaat u de wieltjes gebruiken? Het is belangrijk om rekening te houden met een aantal cruciale zaken zoals:

 

  • Het draagvermogen
  • De diameter van het plastic wiel
  • De totale hoogte van het wiel
  • Het soort wiel
  • Het lagertype
  • Voor welke ondergrond gaat u het wiel gebruiken
  • De manier van bevestigen

 

Heeft u een antwoord op al deze vragen? Dan kunt u gebruik maken van onze filter aan de linkerkant van deze pagina. U krijgt dan een overzicht te zien van alle geschikte plastic wielen. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops