Terug

WERKBANK WIELEN

Je werkbank op wielen, dat is handig! Al onze werkbank wielen zijn speciaal geselecteerd en van hoge kwaliteit. Een ruim assortiment werkbank wielen vind je bij WielenOutlet.

WERKBANK WIELEN

Werkbankwielen

Een werkbank met wielen kan een uitkomst zijn als u regelmatig uw werkplek verplaatst of als de werkruimte krap is. Een werkbank op wielen is namelijk gemakkelijk te verplaatsen zodat u optimaal gebruik kan maken van uw werkruimte, het biedt u dus als het ware extra werkruimte in tegenstelling tot een werkbank zonder wielen. Bovendien bieden wielen extra stabiliteit en verminderen ze de kans op beschadiging van de vloer. Daarnaast biedt het u de mogelijkheid om zelfs buiten te kunnen gaan werken! De werkbank is immers eenvoudig verplaatsbaar.

Heeft u al een werkbank maar wilt u deze mobieler maken? Dan bent u bij WielenOutlet aan het juiste adres.

Soorten werkbankwielen

Er zijn verschillende soorten werkbankwielen verkrijgbaar. Zo zijn er werkbanken met vaste wielen, wat betekent dat de wielen niet kunnen zwenken. Dit noemen we ook wel bokwielen. Deze wielen zwenken niet waardoor u de tafel, afhankelijk van de montage, alleen van links naar rechts of van voor naar achter kunt rijden. Werkbanken met zwenkwielen zijn daarentegen gemakkelijk te manoeuvreren en kunnen dus op verschillende plaatsen worden gezet. Dit kan handig zijn als u de werkbank regelmatig wilt verplaatsen of als u een kleine werkruimte hebt. Zwenkwielen bieden de mogelijkheid om in elke richting te verplaatsen. Wanneer dit een vereiste is, raden wij deze wielen aan. U kunt uw werkbank dan verrijden zoals u dat met een winkelwagen of meubelhondje doet. Ook wanneer u bokwielen kiest is het verstandig om te overwegen om twee bokwielen te combineren met twee zwenkwielen. Op deze manier kunt u manoeuvreren zoals u dat met bijvoorbeeld een transportkar doet.

In het assortiment werkbankwielen van WielenOutlet vindt u:

  • Bokwielen
  • Zwenkwielen
  • Losse wielen

Wij bieden een ruim assortiment werkbankwielen van hoge kwaliteit, zodat u altijd de juiste wielen kunt vinden voor uw werkbank. Onze wielen zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, zodat ze lang mee gaan en uw werkbank veilig en stabiel houden. Bovendien zijn onze wielen gemakkelijk te installeren, zodat u snel aan de slag kunt.

Werkbankwielen kopen bij WielenOutlet

Naast kwaliteit, bieden wij ook een uitstekende service. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste wielen voor uw werkbank. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bovendien bieden wij ook een goede aftersales service én bieden wij op onze wielen altijd minimaal twee jaar garantie. Met onze werkbankwielen kunt u uw werkbank gemakkelijk verplaatsen, zodat u altijd kunt werken op de plek die het meest geschikt is voor uw project. Of u nu een professionele klusser bent of gewoon graag in uw vrije tijd klust, met onze wielen heeft u altijd een stabiele en mobiele werkplek tot uw beschikking.

Dus als u op zoek bent naar werkbankwielen, neem dan een kijkje in ons assortiment en laat u verrassen door de kwaliteit en de service die wij bieden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste wielen voor uw werkbank, zodat u snel weer aan de slag kunt met uw projecten.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops