Terug

Lage zwenkwielen

Bent u op zoek naar lage zwenkwielen? Lage zwenkwielen hebben een lage bouwhoogte en nemen daarom weinig ruimte in beslag. Bekijk hier ons assortiment.

Lage zwenkwielen

Lage zwenkwielen

Als u op zoek bent naar wielen die laag bij de grond zijn, zijn lage zwenkwielen een uitstekende keuze. Deze wielen zijn geschikt voor het verplaatsen van voorwerpen die laag bij de grond liggen, zoals tafeltjes, stoelen en andere meubels. Maar ook machines of andere grotere voorwerpen. Deze wielen zijn ideaal voor situaties waarbij het voorwerp niet te hoog mag worden opgetild, bijvoorbeeld in magazijnen of opslagruimtes, of wanneer het wiel niet te veel op de voorgrond mag treden en er puur voor de functionaliteit onder zit.

De voordelen van lage zwenkwielen

Een voordeel van lage zwenkwielen is dat ze een lage profielhoogte hebben. Dit betekent dat het wiel niet veel ruimte inneemt en dat het voorwerp niet te hoog opgetild hoeft te worden. Dit maakt het wiel geschikt voor situaties waarbij er weinig ruimte is. Bijvoorbeeld een kastje dat onder een bureaublad moet komen. Daarnaast bieden lage zwenkwielen ook extra stabiliteit. Doordat het object waaronder het wiel gemonteerd is dicht bij de grond blijft, ligt het zwaartepunt laag. Dit geeft de constructie op wielen meer stabiliteit.  

Lage zwenkwielen bevestigen

Een ander voordeel van lage zwenkwielen is dat ze eenvoudig te installeren zijn. Dit maakt het wiel gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. WielenOutlet biedt een oplossing voor elk soort bevestiging. Namelijk:

-Bevestiging via topplaat

- bevestiging via draadstift

- bevestiging via stift

- bevestiging via een boutgat

Lage zwenkwielen kopen bij WielenOutlet

Onze lage zwenkwielen zijn een ideale oplossing voor het verplaatsen van objecten die laag bij de grond moeten blijven, of waar het wiel niet te veel mag opvallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw interieur. Het wiel heeft een lage profielhoogte, biedt extra stabiliteit, is eenvoudig te bevestigen en te gebruiken. Onze lage zwenkwielen zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals rubber, nylon of PU. Een overzicht van de verschillende materialen vindt u hier. Bekijk de voor- en nadelen van elk soort materiaal voordat u een keuze maakt.  Bekijk ons aanbod van lage zwenkwielen voor meer informatie en om de juiste wielen voor uw situatie te vinden. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops