Terug

Zware bokwielen

Zware bokwielen met hoog draagvermogen, ook wel zwaarlastwielen genoemd. Ideaal voor het transporteren van de zwaarste lasten.

Zware bokwielen

Zware bokwielen

Bent u op zoek naar zware bokwielen? Dan zit u bij WielenOutlet goed. Bij ons kunt u verschillende soorten zware bokwielen kopen, die geschikt zijn voor allerlei verschillende toepassingen. Zware wielen, ook wel zwaarlastwielen genoemd, zijn onmisbaar voor elke professionele werkplaats of magazijn. Deze robuuste wielen zijn speciaal ontworpen voor toepassing onder zware omstandigheden, zoals bij het verplaatsen van zware lasten. In onze webshop vindt u een ruim aanbod van zware bokwielen van hoge kwaliteit.

Soorten zware bokwielen

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende afmetingen en modellen zware bokwielen. Zo hebben we wielen met een diameter van 50 tot 250mm met verschillende draagvermogens. Dit maakt het mogelijk om het juiste bokwiel te kiezen voor uw specifieke toepassing, transportkar of machine. Het draagvermogen varieert van 300 tot wel 1300 kilo. Al onze zware bokwielen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen intensief gebruik en slijtage. U heeft de keuze uit zware bokwielen met een nylon of PU loopvlak. De PU wielen zijn geschikt om extra zware transporten te vervoeren of lasten te dragen over oneffen ondergronden. Hierdoor zijn PU wielen ook prima geschikt voor een buitentoepassing. Nylon wielen zijn daarentegen uiterst geschikt voor toepassing op effen ondergronden, zoals in magazijnen en loodsen met een gladde betonnen vloer.

Wanneer zware bokwielen

Zwaarlast bokwielen zijn ontworpen om zware belastingen te kunnen dragen. De wielen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gehard en verzinkt staal om bestand te zijn tegen deze zware belastingen. Zware bokwielen zijn essentiële onderdelen van vele verschillende soorten machines en transportkarren die gebruikt worden in magazijnen, loodsen en werkplaatsen. Vaak zullen bokwielen gecombineerd worden met zwenkwielen. Wanneer u 4 bokwielen onder een object plaatst kunt u namelijk maar één kant op rijden. Dat is in veel gevallen niet praktisch. Combineert u 2 bokwielen met 2 zwenkwielen, dan creëert u een stabiele en goed stuurbare combinatie. Wanneer u kiest voor 4 zwenkwielen heeft u een uiterst manoeuvreerbaar object, wat vaak wel weer moeilijker te sturen is.

Zware bokwielen kopen

Al uw wielen koopt u eenvoudig en snel bij WielenOutlet. Wij bieden een ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige bokwielen die geschikt zijn voor zware toepassingen. Naast zwaarlastwielen vindt u ook steigerwielen, bureaustoelwielen en kruiwagenwielen in ons assortiment. Weet u niet zeker welk wiel geschikt is voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. We geven u graag persoonlijk advies.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops