Terug

Betaalmethoden

1. iDEAL

Doet u aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heeft u toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Waarom zou u kiezen voor iDEAL?

  • U betaalt snel, simpel en veilig online via uw eigen bank.
  • U heeft geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
  • Op werkdagen voor 16:00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis!
  • Betalen met iDEAL is altijd volledig gratis.

2. Creditcard

Bij WielenOutlet zijn creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders meer dan welkom. Zodra we uw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we uw bestelling die dag nog.

3. PayPal

PayPal is een wereldwijde betaalmethode. U kunt eenvoudig via PayPal betalen en deze betaalmethode is bij ons gratis. Kijk voor meer informatie voor het openen van een PayPal account op de site van PayPal.

Wist u dat u wanneer u met PayPal heeft betaald, PayPal voor u de retourkosten vergoed? Kijk voor meer informatie bij PayPal-Return

4. Vooruitbetaling 

Vooruitbetalen houdt in, dat u na het invoeren van uw bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van WielenOutlet overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit uw orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

Wielen Outlet 
IBAN: NL11RABO0160319420

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we u direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

5. betalen op rekening via Biller

Betaal in de check out via 'Biller zakelijk op rekening'. Hiermee betaalt u op rekening met een termijn maximale betaaltermijn van 30 dagen. U ontvangt per mail een verificatiecode van Biller, om de betaling en bestelling af te ronden dient u deze code correct in te geven. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops