Terug

Transportwielen met rem

Transportwielen met rem voor uiteenlopende toepassingen. Van wielen voor plateauwagens tot transportwielen voor karren. De rem houdt het object op zijn plaats.

Transportwielen met rem

Transportwielen met rem

WielenOutlet is de grootste online webshop op het gebied van wielen. Wanneer u op zoek bent naar wielen zit u bij ons goed. Naast zwenkwielen, bokwielen en losse wielen bieden we een diverse reeks zwenkbare transportwielen met rem. Transportwielen maken uw transportklussen makkelijk. Een geremd transportwiel kenmerkt zich door 2 belangrijke eigenschappen. Doordat het een zwenkwiel is kan het wiel alle kanten op rollen. Dit biedt u veel mobiliteit tijdens het verplaatsen van het object. Daarnaast kan, dankzij de rem, het wiel worden vastgezet. Hierbij wordt bij de meeste types zowel de rol- als draairichting geblokkeerd. Handig wanneer het object op zijn plek moet blijven staan. Transportwielen met rem kunt u goed combineren met andere typen wielen, zoals bok- of zwenkwielen.

Geremde transportwielen in allerlei varianten

Wielen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo ook transportwielen met rem. Deze wielen kunnen onder andere worden gebruikt onder rolcontainers, werkbanken/-karren, magazijnwagens en flightcases. Naast grotere wielen bieden we ook kleinere transportwieltjes voor de lichtere transportklussen. In het ruime assortiment heeft u onder andere een keuze tussen het type bandage, bevestiging, lagertypes maar ook het draagvermogen van het wiel. Welk bandage materiaal u moet kiezen hangt af waar u het transportwiel wilt gaan toepassen. Gaat u rijden over een harde, vlakke vloer? Kies dan voor nylon wielen. Dient het wiel ook geschikt te zijn om drempels te nemen? Ga dan voor bijvoorbeeld rubber wielen. Daarnaast verschillen wielen in type bevestiging. Er zijn geremde transportwielen met toplaat, centraal gat en draadstiftbevestiging. Een van de meest belangrijke dingen om te bepalen, is het draagvermogen waarover het wiel moet beschikken. Neem hiervoor het totale gewicht van het object en deel deze door 3. Dan heeft u het minimale draagvermogen dat u nodig heeft. Wij bieden geremde zwenkwielen met een draagvermogen van 40 tot 1300kg. Zo vindt u bij ons voor iedere situatie een geschikt transportwiel met rem.

Transportwielen met rem kopen

Bij WielenOutlet koopt u eenvoudig de juiste transportwielen met rem. We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Daarom helpen we u graag. Weet u niet zeker wat het meest geschikte wiel is voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. Zo voorkomt u dat u per ongeluk het verkeerde type bestelt. Om de keuze voor u makkelijker te maken bieden we ook een keuzehulp aan. Aan de hand van uw wensen tonen wij u de geschikte wielen in ons assortiment. Zo koopt u bij ons eenvoudig de juiste wielen!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops