Terug

Zwenkwielen met M10 schroefdraad

Zwenkwielen met M10 schroefdraad zijn eenvoudig te monteren onder uw meubels en stoelen. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod wielen met een M10 schroefdraad.

Zwenkwielen met M10 schroefdraad

Zwenkwielen met M10 schroefdraad

Op WielenOutlet vindt u het grootste online assortiment van wielen. Voor elk type zwenkwiel of bokwiel kunt u bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar geremde zwenkwielen voor uw meubels of naar zwaarlastwielen voor de zwaarste toepassingen; wij hebben het juiste wiel voor u. Zwenkwielen maken uw meubels, stoelen of transportkarren eenvoudig verplaatsbaar. Doordat ze 360° draaibaar zijn duwt uw moeiteloos het object de goede kant op. Deze wielen kunnen op verschillende manieren worden bevestigd, waaronder met een M10 schroefdraad. Op deze pagina vindt u een handig overzicht met alle zwenkwielen die met M10 schroefdraad bevestigd kunnen worden.

M10 bevestiging van zwenkwielen

Zwenkwielen met schroefdraadbevestiging kunt u herkennen aan de stift met schroefdraad. Deze stift is aan de ene kant, welke het wiel in gaat, glad. De andere kant is voorzien van schroefdraad, waarmee het wiel gemonteerd kan worden aan de stoel of het meubel. In het geval van M10 zwenkwielen is het schroefdraad 10mm breed. Wielen met deze maat schroefdraad zijn eenvoudig te monteren met een steeksleutel 13. Er worden vaak verschillende benamingen gebruikt voor dit type bevestiging:

  • Stift met schroefdraad
  • Draadstift
  • Draadeindstift
  • Boutbevestiging

Al deze benamingen refereren allemaal naar bevestigingen met schroefdraad. Op onze website komt u dit type bevestiging tegen als draadstift M10.

Welke maat schroefdraad heb ik nodig?

Bij het vervangen van oude stoelwieltjes of meubelwieltjes kunt u de oude draadstift opmeten. Meet hierbij niet de kern, maar de buitenzijde van het deel met de draad. Is het gedeelte 10mm breed? Dan heeft u zwenkwielen met M10 schroefdraad nodig. Is het gedeelte 8mm breed? Dan heeft u M8 nodig. Dit werkt op deze manier voor alle maten schroefdraad. Naast wielen met M10 draadeind, bieden we uiteraard ook wielen aan met andere boutmaten zoals M8 en M16.

M10 zwenkwielen bestellen bij WielenOutlet

We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste wielen te kiezen uit ons grote assortiment. Daarom helpen we u graag. Weet u bijvoorbeeld niet zeker welke maat schroefdraad u nodig heeft? Voorkom dat u de verkeerde wielen bestelt, en vraag eerst advies. Een team van specialisten staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies. U kunt contact opnemen via onze chat, telefonisch of per e-mail. Ook kan onze keuzehulp u helpen. Zo shopt u gemakkelijk online de juiste wielen voor al uw toepassingen.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops