Terug

LOSSE WIELEN

Losse wielen koopt u eenvoudig online bij WielenOutlet. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment geschikt voor vele toepassingen. We leveren onze losse wielen zowel aan particulieren als bedrijven.

Filters

LOSSE WIELEN

Losse wielen

Gemakkelijk online losse wielen kopen, dat kan bij WielenOutlet. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende losse wielen voor uiteenlopende toepassingen. We leveren al onze wielen zowel aan particulieren als bedrijven. Bij WielenOutlet bent u aan het juiste adres voor al uw wielen.

Waarom losse wielen kopen?

Onze losse wielen zijn geschikt om los te monteren of ter vervanging. Een los wiel is handig wanneer de behuizing van het oude wiel nog in goede staat is, maar bijvoorbeeld het wiellager versleten is. Zo hoeft u slechts het losse wiel te vervangen in plaats van het complete zwenk/bokwiel. Een duurzame, maar ook prijsgunstige keuze. Wij bieden een volledig assortiment met voor iedere toepassing het juiste wiel. Of u nu op zoek bent naar mooie losse wieltjes voor onder uw meubels en stoelen of losse zwaarlastwielen nodig heeft die uw zwaarste lasten kunnen verplaatsen; bij ons vindt u het allemaal.

Verschillende soorten losse wielen

Er zijn ontzettend veel verschillende losse wielen te koop. De wielen verschillen onderling op bijvoorbeeld materiaal, draagvermogen, diameter en kleur. Doorgaans is het zo dat hoe groter de diameter van een wiel, hoe makkelijker deze rolt. Wij bieden losse wielen van 50mm tot 400mm in diameter. Vaak is het zo dat het draagvermogen hoger wordt naarmate de diameter groter is. In ons assortiment vindt u onder andere meubelwielen met een draagvermogen van 40kg tot zwaarlastwielen die tot wel 3000kg kunnen dragen. Ook het loopvlak van de losse wielen kan verschillend zijn. Zo kan dit gemaakt zijn van PU, nylon of rubber. Rubberen wielen hebben we zelfs in verschillende type rubbers zoals elastisch rubber, gerecycled rubber en thermoplastisch rubber. Uw keuze is afhankelijk van de toepassing van het wiel.

Snel uw losse wielen bestellen

Naast een groot aanbod wielen en wieltjes bent u bij ons verzekerd van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zeker een goede reden om uw losse wielen bij WielenOutlet te bestellen. En mocht u niet tevreden zijn? Dan krijgt u gewoon uw geld terug want u kunt de producten binnen 90 dagen retour zenden. We staan namelijk achter onze producten. Alle losse wielen worden vooraf door ons getest, wij weten hoe belangrijk het is dat het wiel goed rolt. We kijken uit naar uw bestelling. En mochten we u ergens mee kunnen helpen? We staan voor u klaar!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops