Terug

Parasolvoet wielen

Verplaats zonder veel moeite uw parasol met onze parasolvoet wielen. Bekijk zelf welk parasolvoet wiel past. Belangrijke details zijn de bevestiging en hoogte van de wielen.

Parasolvoet wielen

Parasolvoet wielen

Een zonnige dag in de tuin of op het terras wordt nog aangenamer met de juiste schaduwvoorziening. Een stevige parasol biedt de perfecte bescherming tegen de felle zon, maar kan soms lastig te verplaatsen zijn. Gelukkig bieden parasolvoet wielen de ideale oplossing voor dit probleem. Met deze handige zwenkwielen verplaatst u uw parasol moeiteloos naar de gewenste locatie. Bij Wielen Outlet bieden we verschillende soorten wielen voor uw parasolvoet.

Wat zijn parasolvoet wielen?

Parasolvoet wieltjes zijn speciaal ontworpen om het verplaatsen van zware parasolvoeten eenvoudig te maken. Of u nu de schaduw wilt aanpassen aan de veranderende zonstand of de parasol wilt opbergen na een dag in de tuin, met deze wieltjes gaat dat zonder moeite. Ze zijn meestal gemaakt van robuuste materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en zorgen voor een lange levensduur.

De voordelen van parasolvoet wielen

Een belangrijk voordeel van parasolvoet wieltjes is de flexibiliteit die ze bieden. U kunt de parasol snel verplaatsen zonder hulp van anderen, wat vooral handig is als u alleen bent of als de parasolvoet erg zwaar is. Daarnaast voorkomen de wieltjes schade aan het terras of gazon, omdat u de voet niet hoeft te tillen en te slepen. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger voor uw buitenruimte.

Waarop letten bij het kiezen van parasolvoet wielen

Bij het kiezen van de juiste parasolvoet wieltjes is het belangrijk om op verschillende factoren te letten. Deze factoren zijn belangrijk om in overweging te nemen:

  • Draagvermogen: Het is gelangrijk dat de wielen het gewicht van zowel de parasolvoet als de parasol kunnen dragen. Het juiste draagvermogen kunt u het beste uitrekenen door het totale gewicht te delen door 3. Bij ieder wiel geven we het draagvermogen aan.
  • Materiaal: Wielen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder rubber en nylon. Rubberen wielen bieden goede demping en hebben een hoog rolcomfort, zelfs bij ongelijke ondergronden. Nylon wielen hebben een hoger draagvermogen, maar zijn geschikt voor harde en vlakke ondergronden.
  • Diameter: Kies wielen met de juiste diameter en hoogte, zodat ze goed passen onder uw parasolvoet en soepel kunnen bewegen. Grotere wielen kunnen beter over oneffenheden rollen en zijn vaak steviger, terwijl kleinere wielen discreter zijn en minder opvallen.
  • Met of zonder rem: Wilt u uw parasol vastzetten op een plek? Kies dan voor zwenkwielen met rem zodat de parasol er niet zomaar vandoor kan rollen.

Hoe te installeren?

Het installeren van parasolvoet wieltjes is eenvoudig en vereist meestal geen speciaal gereedschap. De meeste wieltjes zijn voorzien van een topplaat of boutgat, waardoor een snelle installatie mogelijk is.

Parasoelvoet wielen kopen

Parasolvoet wielen bieden een eenvoudige en efficiënte oplossing voor het verplaatsen van zware parasolvoeten. Met deze wieltjes kunt u uw parasol zonder moeite verplaatsen, schade aan uw terras of gazon voorkomen, en genieten van de flexibiliteit om de schaduwpositie aan te passen aan uw wensen. Kies voor kwaliteit en gemak met parasolvoet wielen en geniet optimaal van elke zonnige dag in uw tuin of op uw terras. De juiste parasolvoet wielen koopt u eenvoudig bij Wielen Outlet. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste wielen? Neem dan contact met ons op. Ook voor wielen voor vele andere toepassingen bij u bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops