Terug

Zwaarlastwielen met rem

Ideaal voor het transporteren van de zwaarste lasten. De rem houdt het object op zijn plaats. Zwaarlastwielen met rem zijn er met met nylon of PU loopvlak.

Zwaarlastwielen met rem

Zwaarlastwielen met rem

Bij Wielen Outlet bieden we een uitgebreid assortiment wielen, waaronder zwaarlastwielen. Deze diversiteit biedt u de mogelijkheid om de perfecte oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften. De keuze van de juiste zwaarlastwielen is van cruciaal belang voor verschillende industriële en transporttoepassingen.

Waarom zwaarlastwielen met rem?

Zwaarlastwielen zijn gemaakt voor het dragen van zware lasten. Naast reguliere zwaarlast zwenkwielen en bokwielen, zijn er ook zwaarlastwielen met rem. De toegevoegde remfunctie biedt extra voordelen door u in staat te stellen het object op zijn plaats te zetten. Dit maakt zwaarlastwielen met rem ideaal voor verschillende toepassingen waar het object na het transport op zijn plek moet blijven staan, met behoud van stabiliteit en veiligheid.

De juiste wielen voor uw toepassing

Er zijn verschillende zwaarlastwielen met rem. Zo kunt u kiezen voor wielen met een nylon of PU loopvlak. Nylon zwaarlastwielen zijn ideaal voor gladde, effen vloeren. Ze hebben een lage rolweerstand en zijn zeer slijtvast. Heeft u wielen nodig voor een oneven vloer? Dan zijn PU zwaarlastwielen de juiste keuze. Deze wielen bieden enige demping wat het rijden over oneffen ondergronden comfortabeler maakt. Er zijn zwaarlastwielen met een draagvermogen van 300 tot 1.300kg. Grotere draagvermogens zijn op aanvraag leverbaar. Voor daar waar het wiel klein maar ook supersterk moet zijn, hebben we kleine zwaarlastwielen. Deze wielen zijn perfect voor toepassingen zoals werkbanken, waar beperkte ruimte gecombineerd moet worden met het vermogen om zware lasten te verplaatsen.

Het belang van kwaliteit

Bij Wielen Outlet bent u verzekerd van zwaarlastwielen van hoge kwaliteit. Onze zwaarlastwielen met rem voldoen aan de hoogste normen voor duurzaamheid en prestaties. We begrijpen dat deze wielen onder zware omstandigheden moeten werken en hebben daarom gezorgd voor een extra zware behuizing en dubbele afgedichte kogellagers. U kunt erop vertrouwen dat onze wielen hun taak probleemloos uitvoeren.

Zwaarlastwielen met rem kopen bij Wielen Outlet

Kortom, als u op zoek bent naar zwaarlastwielen met rem van topkwaliteit, dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij bieden de hoogste kwaliteit wielen tegen concurrerende prijzen. Onze zwaarlastwielen met rem zijn ontworpen om aan de eisen van de meest veeleisende toepassingen te voldoen. Ook staan we voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte wielen voor uw specifieke behoeften. Veiligheid en stabiliteit zijn van het grootste belang, en onze zwaarlastwielen met rem bieden precies dat.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops