Terug

Massieve wielen

Massieve wielen bestaan uit één body en zijn erg geschikt voor het dragen van zware belastingen. Ontdek nu het aanbod massieve transportwielen voor diverse toepassingen.

Massieve wielen

Massieve wielen

Massieve wielen zijn onmisbaar voor veel bedrijven die zware materialen of machines moeten verplaatsen. De wielen kenmerken zich door het feit dat ze geen bandage hebben, maar uit één geheel bestaan. Massieve wielen zijn erg geschikt voor het dragen van zware lasten en zorgen voor een efficiënte en veilige verplaatsing van uw goederen. Bij WielenOutlet.nl bieden wij een ruim assortiment massieve transportwielen aan voor diverse toepassingen.

Verschillende soorten massieve wielen

Er zijn massieve wielen in allerlei soorten en maten. Er zijn zwenkwielen, bokwielen en ook losse wielen. Zwenkwielen kunnen alle kanten op draaien en bieden hiermee veel mobiliteit. Bokwielen daarentegen kunnen niet draaien en hebben een vaste rijrichting. In ons assortiment vindt u massieve wielen met een diameter van 75mm tot 200mm. Ook verschillen de wielen in draagvermogen. We bieden standaard massieve wielen met een lager draagvermogen vanaf 50 kilo. Daarnaast zijn er voor het zware werk zwaarlast wielen met een hoog draagvermogen, bijvoorbeeld 550 kilo. Voor het transporteren van de zwaarste lasten bieden we ook extra zwaarlastwielen. Deze krachtpatsers hebben een draagvermogen van tot wel 1.300 kilo. Onze massieve wielen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals nylon en staal. Dit zorgt ervoor dat de wielen niet ‘plat’ worden of afvlakken bij langdurige stilstand. Dankzij deze materialen zijn de wielen bijzonder sterk en duurzaam, waardoor ze jarenlang meegaan.

Welke massieve wielen kiezen?

Of u nu wielen zoekt voor een lichte machine of voor een zware machine, bij ons kunt u altijd terecht voor het juiste massieve wiel. Welke wielen geschikt zijn hangt af van hoe het wiel gaat worden toegepast. Wilt u bijvoorbeeld uw transportkar op de rem kunnen zetten? Kies dan voor een massief zwenkwiel met rem. Worden de wielen gebruikt op harde ondergronden? Ga dan voor nylon wielen. Massieve nylon wielen zijn uitermate geschikt voor het vervoeren of dragen van lasten over effen ondergronden, zoals in magazijnen en loodsen. Onze massieve stalen wielen zijn bij uitstek geschikt voor salontafels. Worden de wielen buiten gebruikt? Kies dan voor massieve wielen met een RVS vork. Dankzij hun hoge weerstand tegen corrosie zijn onze RVS zwenkwielen bijzonder geschikt voor alle buiten toepassingen. Doordat deze wielen eenvoudig te reinigen zijn, kunnen ze ook goed worden gebruikt in de voedings- en grootkeuken industrie.

Massieve wielen kopen

Bij WielenOutlet.nl kunt u massieve wielen kopen tegen een scherpe prijs. Het bestelproces is eenvoudig, waardoor u snel en efficiënt uw bestelling kunt plaatsen. Ook voor al uw andere wielen, zoals steigerwielen en transportwielen, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bevat wielen voor elke toepassing en elk budget. Wij adviseren u graag over de juiste keuze voor uw specifieke situatie. Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op snelle levering en goede service. Bestel vandaag nog uw massieve wielen bij WielenOutlet.nl.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops