Terug

AFVALCONTAINER WIELEN

Afvalcontainer wielen met en zonder rem van hoge kwaliteit waarmee u eenvoudig uw container verplaatst.

Filters

AFVALCONTAINER WIELEN

Afvalcontainer wielen

Afvalcontainer wielen maken het mogelijk uw afvalcontainer eenvoudig te verplaatsen. Gezien het hoge gewicht van vuilcontainers is het belangrijk dat de wielen kwalitatief goed zijn en soepel rollen. Met afvalcontainer wielen van WielenOutlet bent u verzekerd van goede wielen voor uw containers.

Welke afvalcontainer wielen heb ik nodig?

U kunt kiezen uit verschillende wielen. In ons assortiment wielen voor afvalcontainers vindt u rubber zwenkwielen. Zwenkwielen kunnen namelijk alle kanten op draaien en rollen. Deze mobiliteit is benodigd bij vuilcontainers zodat ze makkelijk alle kanten op te manoeuvreren zijn. Daarnaast zijn rubber wielen relatief zacht waardoor ze perfect rollen op harde en oneffen ondergronden zoals tegels en stenen. Ook rollen ze goed over obstakels zoals drempels. De containerwielen verschillen onder andere op draagvermogen en remvermogen.

Draagvermogen

In uw keuze voor de juiste afvalcontainer wielen is het belangrijk dat u weet welk draagvermogen de wielen dienen te hebben. Dit is afhankelijk van het totale gewicht van de te vervoeren afvalcontainer. Wij bieden wielen voor afvalcontainers met een draagvermogen tot 500kg.

Wielen met en zonder rem

Daarnaast heeft u de keuze uit zwenkwielen met rem en zonder rem. Door middel van de rem kunt u de vuilcontainer eenvoudig op de rem zetten zodat hij er niet vandoor rolt. Ook wordt de rolrichting van de wielen geblokkeerd.

Afvalcontainer wielen kopen

Uw vuilcontainer wielen koopt u eenvoudig online bij WielenOutlet. Wij hebben een zeer grote voorraad waardoor wij wielen snel kunnen leveren. Daarnaast zijn onze wielen ook zeer scherp geprijsd. Heeft u vragen of advies nodig over wielen? Neem dan contact met ons op via mail of telefonisch via (0)85 076 53 13. Een team van specialisten staat voor u klaar!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops