Terug

Dubbele zwenkwielen

Op zoek naar een dubbel zwenkwiel? Hier vindt u het complete overzicht van al onze dubbele zwenkwielen, met rem en zonder rem. Dubbele zwenkwielen zijn geschikt voor veel uiteenlopende toepassingen. Dit is vast assortiment wat niet wijzigt.

Dubbele zwenkwielen

Dubbele zwenkwielen

Dubbele zwenkwielen koopt u eenvoudig online bij WielenOutlet. Het assortiment dubbele zwenkwielen is zeer uitgebreid. Een dubbel zwenkwiel kan 360° draaien en hierdoor alle kanten op rollen. Doordat dit type wiel dubbele wielen heeft, hebben ze een extra hoog draagvermogen. Hierdoor lenen deze zwenkwielen zich uitstekend voor onder meubels. Uiteraard zijn ze ook geschikt voor andere toepassingen waar een grote flexibiliteit en hoog draagvermogen zijn vereist. Ons uitgebreide assortiment aan zwenkwielen met dubbel wiel is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen. Wij leveren vanuit onze webshop onze wielen niet alleen aan consumenten maar ook aan bedrijven.

Allerlei soorten dubbele zwenkwielen

Bij WielenOutlet kunt u kiezen uit veel verschillende soorten dubbele zwenkwielen. Doordat zwenkwielen kunnen zwenken zijn objecten met dit type wielen makkelijk te verplaatsen en te besturen. Des te groter het wiel in diameter, des te makkelijker het wiel rolt. Bij een groter wiel is ook vaak het draagvermogen hoger. We bieden de zwenkwielen met dubbel wiel aan met een plaatbevestiging of een centraal boutgat. De meeste wielen hebben een kogellager, waardoor ze erg soepel rollen. Daarnaast is het loopvlak van TPR (Thermoplastisch rubber), waarbij de wielkern uit polypropyleen bestaat. Door de dubbelrol wielen zijn ze zwaarder belastbaar dan bijvoorbeeld enkele meubel- of trolleywielen.

Dubbele zwenkwielen met rem

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor dubbele zwenkwielen met rem en zonder rem. Een geremd wiel kan op de rem worden gezet zodat het wiel niet meer kan draaien of rollen. Handig wanneer het object op zijn plek moet blijven staan. De meeste van onze wielen zijn dubbel geremd. Dat betekent dat het wiel zowel in de zwenkrichting als in de rolrichting wordt geblokkeerd. U kunt dubbele zwenkwielen met rem goed gebruiken als u een stabiele verplaatsbare constructie wilt maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan werk- of tekentafels.

Het kiezen van dubbele zwenkwielen

Zoveel wielen en zoveel toepassingen. Hierdoor kan het moeilijk zijn om de juiste dubbele zwenkwielen te kiezen. Zo is het belangrijk dat u bepaalt wat de diameter, draagvermogen en type vloer moet zijn. Mocht u vragen hebben over welk wiel geschikt is voor uw toepassing staan we voor u klaar. Ons team van specialisten weer precies welk dubbel zwenkwiel wanneer toegepast kan worden. U kunt met ons contact opnemen via de chat, telefoon of per e-mail. Daarnaast kun u ook onze keuzehulp invullen. Ook voor hulp bij het plaatsen van een bestelling staan we voor u klaar. Zo kunt u altijd gemakkelijk de juiste dubbele zwenkwielen kopen voor al uw toepassingen!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops