Terug

Fauteuil wieltjes

Op zoek naar wieltjes voor uw fauteuil? We hebben een divers aanbod fauteuil wieltjes geschikt voor verschillende vloertypes.

Fauteuil wieltjes

Fauteuil wieltjes

Fauteuil wieltjes zijn kleine wielen die aan de onderkant van een fauteuil of andere stoel worden bevestigd. Deze wieltjes kunnen een handige toevoeging zijn voor elke woning, kantoor of commerciële ruimte. Ze maken het een stuk eenvoudiger om zware fauteuils van plaats of zelfs van de ene naar de andere ruimte te verplaatsen. Ook het ‘aanschuiven’ aan een tafel of bureau wordt een stuk makkelijker. Ze voorkomen dat uw vloer beschadigd bij het verplaatsen van uw fauteuil. Of u nu op zoek bent naar wieltjes voor uw kantoorstoel of uw comfortabele relaxfauteuil thuis, bij WielenOutlet vindt u de juiste wieltjes. Er zijn verschillende varianten waar u uit kunt kiezen.

De juiste wieltjes voor uw fauteuil

We hebben een divers aanbod aan wieltjes voor fauteuils. De meeste wieltjes zijn zwenkwielen, welke alle kanten op kunnen draaien. Hierdoor kunt u uw stoel makkelijk manoeuvreren. U kunt kiezen voor zwenkwielen met rem en zonder rem. Wilt u uw fauteuil vast kunnen zetten? Kies van voor wieltjes met rem. Zo kunt u in uw fauteuil gaan zitten zonder dat het wegrolt. Belangrijk in uw keuze van de juiste fauteuil wieltjes is het kiezen van wieltjes die geschikt zijn voor uw vloertype. Harde vloeren zoals laminaat, tegels en parket vereisen andere wieltjes dan zachte vloeren zoals tapijt of vloerbedekking. Doorgaans is het zo dat harde wielen geschikt zijn voor harde vloeren en zachte wielen voor zowel harde als zachte vloeren. Onze premium PU wieltjes is geschikt voor alle vloertypen. Het zal geen krassen of strepen achterlaten op parketvloeren, en kan ook op vloerbedekking worden gebruikt.

Fauteuil wieltjes bevestigen

Wielen kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd. Wij bieden fauteuil wieltjes die worden bevestigd via een centraal gat, topplaat-, draadstift- of stiftbevestiging. Het type bevestiging is afhankelijk van het soort stoelpoot of bodemplaat dat uw fauteuil heeft. Onder brede houten poten kunnen bijvoorbeeld wieltjes met een topplaat worden bevestigd.

Fauteuil wieltjes kopen

Naast fauteuil wieltjes, onderdeel van ons meubelwielen assortiment, bieden we onder andere ook salontafel wielen, bijzettafel wielen en bureaustoelwielen. Ook voor wielen voor andere toepassingen, zoals zwaarlastwielen of steigerwielen, bent u bij ons aan het juiste adres. WielenOutlet is namelijk een totaalleverancier van allerlei soorten zwenk- en bokwielen. Met ons vaste assortiment bent u altijd voorzien van kwaliteit tegen scherpe outlet prijzen.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops