Terug

BOKWIELEN

Bokwielen online kopen, dat kan bij WielenOutlet. We hebben een zeer uitgebreid assortiment bokwielen en leveren onze zwenkwielen zowel aan particulieren als bedrijven.

BOKWIELEN

Bokwielen

Bokwiel nodig? Dan zit u hier goed. Wij bieden het grootste assortiment bokwielen van Nederland. Bokwielen kenmerken zich door het feit dat ze niet 360° kunnen draaien, zoals zwenkwielen, waardoor ze een vaste rijrichting krijgen. Omdat we van elke serie ook bokwielen hebben, passen ze altijd goed in een combinatie met zwenkwielen.

Verschillende soorten bokwielen kopen

Bij WielenOutlet hebben we bokwielen voor allerlei soorten toepassingen. Of het nu gaat om kleine bokwielen of bokwielen voor buiten, bij WielenOutlet vindt u ze allemaal. Zo leveren wij nylon en PU wielen aan de food industrie. Vaak zijn dit ook RVS bokwielen. Verder zijn er nog bokwieltjes voor meubels of andere lichtere objecten die makkelijk verplaatst moeten worden. Ook zijn er wielen voor containers en andere zware lasten in de vorm van zwaarlastwielen. Zwaarlast bokwielen hebben een zeer hoge draaglast, waardoor er eigenlijk elk product wel mee te vervoeren is. Het bokwiel met het meeste draagvermogen heeft een draaglast van 1300kg per bokwiel. Bij gebruik van 4 wielen kan deze dus 5200kg dragen! Dat is natuurlijk heel anders in vergelijking met de mini bokwielen die vaak maar een draagvermogen van 50kg hebben.

Ook bokwielen voor buiten zijn populair. Vaak worden ze gebruikt onder BBQ tafels of op de bouw. We hebben ze in de standaard kleur, maar bijvoorbeeld ook als compleet zwart bokwiel of als retro vintage bokwiel.

Wanneer kies ik voor een bokwiel?

Wanneer u enkel rechtuit hoeft te rijden kiest u bijvoorbeeld voor 4 bokwielen. Wilt u gemakkelijk kunnen maneuvreren? Combineer dan 2 bokwielen met 2 zwenkwielen. Het voordeel van het gebruik van bokwielen in combinatie met zwenkwielen, is goed te zien bij gebruik bij een transportwagen. De transportkar is goed te sturen door de zwenkende wielen, maar vanwege de bokwielen houdt deze ook goed richting. Zonder bokwielen zal de wagen namelijk sneller uitbreken en zal er continue bijgestuurd moeten worden. Dus in geval er over langere afstanden gereden moet worden, is het zeker aan te raden om ook bokwielen te gebruiken.

Bokwielen kopen

Als eenmaal de keuze gemaakt is, gaat bokwielen kopen heel eenvoudig. Voeg ze toe aan uw winkelmandje en na het afrekenen worden de wielen direct verstuurd. Hierdoor heeft u ze snel in huis en kunt u genieten van het gemak dat de wielen u zullen geven. Wilt u een bokwiel kopen, maar weet u nog niet welke? Gebruik dan eens onze keuzehulp. Deze is speciaal ontwikkeld om tussen alle bokwielen de juiste selectie te maken. Verder kan ook onze klantenservice ondersteunen in de zoektocht naar het juiste bokwiel.

Genoeg redenen om snel uw bokwielen te bestellen

Naast het uitgebreide assortiment bokwielen, is de zeer goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs ook een zeer goede reden om uw bokwielen bij WielenOutlet te bestellen. En mocht u niet tevreden zijn? Dan krijgt u gewoon uw geld terug. We staan namelijk achter onze producten. Alle bokwielen worden vooraf door ons getest, want wij weten hoe belangrijk het is dat het wiel goed rolt. Mocht u desondanks niet tevreden zijn, dan kunt u ze binnen 90 dagen gewoon terugsturen. Garantie geven we zelfs 2 jaar op onze bokwielen. We kijken uit naar uw bestelling. En mochten we u ergens mee kunnen helpen? We staan voor u klaar!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops