Terug

Meubelhondjes

Een meubelhondje of verhuistrolley kopen? Dat kan bij WielenOutlet! Meubelhondjes of meubel trolleys zijn erg handig tijdens het verhuizen. In plaats van tillen kunt u de meubels gewoon rollen.

Meubelhondjes

Meubelhondjes

Meubelhondjes zijn onmisbaar tijdens een verhuizing van goederen. Het zijn namelijk kleine, handige transportmiddelen die worden gebruikt om meubels, dozen en andere zware goederen te verplaatsen. Zo kunt u eenvoudig goederen verplaatsen zonder dat u deze hoeft te tillen. Het gebruik van meubelhondjes is erg eenvoudig. U plaatst ze simpelweg onder (de poten) van uw meubels of dozen en u rolt ze met gemak naar de gewenste plaats. Het is wel aan te raden om ervoor te zorgen dat het meubelhondje goed onder de transporteren last zit, zodat het er niet onder weg kan rollen.

Verschillende soorten meubelhondjes

De meubelhondjes in ons assortiment zijn uitgevoerd met 4 zwenkwielen. Dit maakt ze erg wendbaar en waardoor u ze altijd op de juiste plaats kunt manoeuvreren. Sommige meubelhondjes hebben 2 gewone zwenkwielen en 2 zwenkwielen met rem. Hiermee kunt u het meubelhondjes eenvoudig op de rem zetten, wat voorkomt dat hij wegrolt. Daarnaast kan een meubelhondje uitgevoerd zijn met handvat, waardoor u hem gemakkelijk op kunt pakken wanneer er geen lading op staat. Ook zijn ze klein van formaat en dat maakt de opberging ervan erg gemakkelijk. Bovendien zijn sommige meubelhondjes uitgevoerd met antislip stickers of een antislip laag. Dit draagt bij aan veilig transport en weerhoudt de lading ervan te gaan schuiven. Het draagvermogen van meubelhondjes kan ook verschillen. In ons assortiment vindt u onder andere meubelrollers met een draagvermogen van 150kg en 250kg. De meubelrollers zijn vaak voorzien van rubber wielen. Deze wielen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Bovendien hebben rubber wielen goede roleigenschappen op een minder vlakke ondergrond met drempels.

Meubelhondjes kopen

Meubelhondjes of verhuistrolleys bestelt u gemakkelijk online bij WielenOutlet. Bent u op zoek een ander type transportkar? We hebben ook magazijnwagens, palletwagens en steekwagens in diverse varianten. Naast transportkarren bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw wielen, zoals zwaarlastwielen en trolley wielen. Weet u niet zeker welk product u nodig heeft? Geen probleem. Onze klantenservice zit voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons contacteren via de chat, mail of telefoon. In uw zoektocht naar het juiste wiel kan ook onze keuzehulp u helpen in het kiezen van het juiste product.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops