Terug

Steekwagenwielen

Wilt u graag een wielen voor uw steekwagen, bolderkar of skelter kopen? Dan bent u bij WielenOutlet aan het juiste adres! In ons ruime assortiment aan verschillende soorten wielen vindt u natuurlijk ook dit type wiel.

Steekwagenwielen

Steekwagenwielen

Wilt u graag een steekwagenwiel, bolderkarwiel of skelterwiel kopen? Dan bent u bij WielenOutlet aan het juiste adres! In ons ruime assortiment aan verschillende soorten wielen vindt u natuurlijk ook het steekwagen en bolderkarwiel. Onze wielen zijn makkelijk te monteren zodat jij of de kinderen snel weer aan de slag kunnen!

Lekvrije steekwagen-, bolderkar of skelterwielen

Het is altijd heel vervelend als u net goederen wilt verplaatsen en de banden van uw steekwagen zijn lek. Daarom hebben wij steekwagenwielen gemaakt van PU materiaal. Dit betekent dat het wiel massief is en er geen lucht in zit, waardoor het wiel ook niet lek kan gaan. Het zogenoemde anti lek steekwagenwiel. 

Omdat de maat veelal gelijk is passen deze wielen ook op bolderkarren of skelters. Dus ook als u op pad gaat met de kinderen of als de kinderen lekker aan het spelen zijn, kunnen ze voorzien worden van wielen die nooit meer lek gaan. 

Online een steekwagenwielen, bolderkarwielen en skelterwielen kopen

Heeft u dus een nieuw steekwagenwiel, bolderkarwiel of skelterwiel nodig, dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen bij WielenOutlet. Bestelt u vandaag nog vóór 16.00 uur, dan verzenden wij uw kruiwagenwiel vandaag nog. We hanteren altijd een levertijd binnen 24 uur op werkdagen en voor particulieren ook op zaterdag, zodat u zo snel mogelijk weer met jouw steekwagen, bolderkar of skelter  aan de slag kunt!

Hulp nodig bij het zoeken van een steekwagenwiel?

Biedt ons huidige aanbod niet de oplossing die u zoekt? Geen zorgen, onze klantenservice helpt u graag bij u zoektocht naar het juiste wiel. 

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops