Terug

Palletwagens

Een palletwagen, pompwagen of pallettruck kopen? Dat doet u makkelijk en snel via onze website.

Palletwagens

Palletwagens

Palletwagens, ook bekend onder de naam pompwagens of pallettrucks zijn onmisbaar in logistieke werkzaamheden. Ze zijn inzetbaar om pallets met goederen te verplaatsen in een magazijn of in een vrachtwagen bijvoorbeeld.

Palletwagens worden gekenmerkt door hun scherpe draaicirkel en hun draagcapaciteit. Sommige varianten kunnen tot 2.500 kilo dragen! Doormiddel van een pompbeweging kan de pallet gemakkelijk van de grond gelift worden, waardoor het verrijden erg gemakkelijk en soepel gaat. Het laten zakken van de pallet op plaats van bestemming gaat zelfs nog makkelijker door in een simpele hendel te knijpen.

Uitvoeringen

Palletwagens kunnen verschillende uitvoeringen hebben. Zo kan de vorklengte of vorkbreedte verschillen per pompwagen. Ook het draagvermogen is variërend. Daarnaast verschilt het materiaal van de wielen per pallettruck. Ook kan de hefhoogte per palletwagen verschillen.

Online bestellen

Palletwagens, pompwagens of pallettrucks bestel je gemakkelijk online bij WielenOutlet. Mocht u vragen hebben over een artikel neem dan contact op via de chat, mail of telefoon. Onze contact gegevens vind je onder aan de website. Op zoek naar een andere transportkar? Ook dan helpen wij u graag.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops