Terug

Gehoorbescherming

De perfecte gehoorbescherming tijdens het werken, concerten of luidruchtige situaties. Maar ook om uw rustig te concentreren of af te sluiten van het geluid van de buitenwereld zijn gehoorbeschermers geschikt.

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming is van groot belang om de gezondheid van je oren te beschermen. Of u nu op een bouwplaats werkt, naar een concert of evenement gaat of de oorbeschermers gebruikt om u te kunnen concentreren. het is belangrijk om te investeren in goede gehoorbescherming en dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo bewijst onze VanderFields gehoorbescherming. De VanderFields gehoorbescherming is beschikbaar in verschillende modellen. De modellen hebben verschillende maten van bescherming maar voldoen allen aan de benodigde certificeringen.

De oorbeschermers zijn makkelijk en licht om mee te nemen. Daarnaast zijn ze inklapbaar waardoor ze extra compact zijn. De oorbeschermers zijn verkrijgbaar in een brede reeks kleuren.

 

Gehoorbescherming voor kinderen

Naast gehoorbescherming voor volwassenen bieden wij ook gehoorbescherming voor kinderen. Met name tijdens bijvoorbeeld sportevenementen, concerten of in andere luidruchtige omgevingen is het belangrijk om het gehoor van uw kinderen te beschermen. Gehoorbeschermers bieden niet alleen een uitkomst in luidruchtige situaties maar bieden ook rust en comfort wanneer uw kind zich wil concentreren of bijvoorbeeld aan schoolwerk bezig is. Ook bieden gehoorbeschermers rust aan mensen en kinderen met autisme wanneer de omgeving druk is.

De kindergehoorbescherming is beschikbaar in verschillende kleuren. Maar ook met leuke prints zoals de stoere dinosaurus gehoorbeschermers of de leuke roze eenhoorn oorbeschermers.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops