Terug

  • 90 dagen bedenktermijn!
  • Zeer ruim assortiment, direct uit voorraad
  • 2 jaar Garantie!

Apparaten wielen

Bij WielenOutlet bent u ook aan het juiste adres voor apparatenwielen, kogellager wielen of trolley wielen. Of u uw tv meubel nu wielen wilt geven of een ander meubelstuk met apparaat wilt kunnen verplaatsen, bij ons vindt u de juiste apparaten of trolley

Apparaten wielen

Tv meubelwielen en meer

Onze apparatenwielen worden veelal gebruikt onder een tv meubel of tv kastje. Deze wielen zijn gemaakt van grijs rubber dat geen strepen op de vloer achterlaat. De hardheid van de apparatenwielen zit tussen rubberen wielen en harde kunststof wielen in. In verband met aanwezige weekmakers Kunt u het beste even contact met ons opnemen wanneer u een kwetsbare vloer hebt. De combinatie van kogellagers en het rubber zorgt voor geluidsreductie, waardoor onze apparatenwielen ook uitermate geschikt zijn in bijvoorbeeld ziekenhuizen en verzorgcentra.

Welke apparatenwielen, kogellager wielen, of trolley wielen moet ik kopen?

Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen onze apparatenwielen, kogellager wielen, of trolley wielen? We helpen u daar graag bij. Allereerst is het belangrijk om te weten hoe vaak u het apparaat (of het meubel waar deze op staat) gaat bewegen. Wanneer u kiest voor twee bokwielen en twee zwenkwielen kunt u namelijk gemakkelijk recht rijden en wanneer u kiest voor 4 zwenkwielen kunt u makkelijker manoeuvreren naar bijvoorbeeld een hoek. De apparatenwielen die u op deze pagina vindt, zijn voornamelijk geschikt voor wat zwaardere gewichten. Deel het totaalgewicht van uw apparaat of meubel altijd door 3 in plaats van door 4. Soms is de vloer bijvoorbeeld niet vlak en wordt de last niet gelijk over alle wielen verdeeld. Gaat het om lichtgewicht apparatuur of meubels, dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor onze trolley wielen. Dit zijn ook kogellager wielen met grijs rubber, net als de apparatenwielen. Heeft u een keuze kunnen maken, dan kunt u de apparatenwielen makkelijk online bestellen in onze webshop. Mocht u nog vragen hebben over onze apparatenwielen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »