Terug

PU zwenkwielen

PU zwenkwielen worden veel gebruikt in industriële toepassingen vanwege hun duurzaamheid en hoge belastbaarheid. Ontdek ons assortiment polyurethaan zwenkwielen nu.

PU zwenkwielen

PU zwenkwielen

Polyurethaan zwenkwielen, ook wel PU zwenkwielen genoemd, zijn een populaire keuze voor vele toepassingen. Zo worden PU zwenkwielen veel gebruikt in de (zware) industrie, logistiek en transport. Zwenkwielen kunnen alle kanten draaien. Dit zorgt ervoor dat ze gemakkelijk kunnen bewegen en zeer wendbaar zijn. Bij Wielenoutlet.nl vindt u een breed assortiment aan hoogwaardige PU zwenkwielen die zijn ontworpen om duurzaamheid, functionaliteit en gemak te bieden. De zwenkwielen kunt u combineren met onze PU bokwielen voor een stabiele combinatie.

Voordelen polyurethaan zwenkwielen

Zwenkwielen gemaakt van polyurethaan hebben verschillende voordelen. Een van de grootste voordelen van PU zwenkwielen is hun uitstekende slijt- en scheurvastheid. Dit betekent dat ze langer meegaan en minder snel beschadigd raken dan andere soorten wielen. Hierdoor zijn PU zwenkwielen zeer geschikt voor gebruik in diverse omgevingen, waaronder industriële en commerciële toepassingen. Ook laten deze wielen geen sporen achter op vloeren of andere oppervlakken. Bovendien zijn dit type zwenkwielen stil en geruisloos, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in binnenruimtes. Tot slot zijn PU wielen bestand tegen agressieve middelen zoals benzine en olie, en kunnen ze tegen diverse weersomstandigheden, zoals zonlicht en regen.

Soorten PU zwenkwielen

Bij Wielenoutlet vindt u verschillende polyurethaan zwenkwielen. We hebben wielen met verschillende diameters, van 50mm tot 250mm. Daarnaast zijn er zwenkwielen met rem en zonder rem. Geremde zwenkwielen kunnen worden vastgezet. Hiermee zorgt u ervoor dat het zwenkwiel niet meer rolt of draait. Daarnaast zijn de meeste van onze PU zwenkwielen dubbel geremd. Dit betekent dat naast het wiel ook de zwenkrichting wordt geblokkeerd. Dit zorgt voor een zeer stabiele combinatie. Er bestaan zowel harde als zachte PU zwenkwielen. In de regel is het zo dat harde wielen geschikt zijn voor gladde vloeren, en zachte wielen voor harde oneffen vloeren. Heeft u bijvoorbeeld een harde ondergrond van betonplaten? Dan zijn PU zwenkwielen de beste keuze doordat ze voor een betere geluidsreductie en trillingsdemping zorgen. Afhankelijk van het object dat u gaat verplaatsen, is een verschillend draagvermogen nodig. In ons assortiment vindt u zowel kleine polyurethaan zwenkwielen met draagvermogens van 60kg als grote zwaarlastwielen met draagvermogens tot 800kg. Verder zijn onze zwenkwielen beschikbaar met een verscheidenheid aan bevestigingsmogelijkheden, waaronder topplaat en centraal gat.

PU zwenkwielen online kopen

Bij Wielenoutlet koopt u snel en eenvoudig wielen online. We staan garant voor de kwaliteit van onze PU zwenkwielen. Al onze producten zijn getest zodat u zeker kunt zijn van een hoogwaardige oplossing. Met onze uitgebreide selectie wielen, deskundige klantenservice en snelle verzending, is Wielenoutlet de perfecte keuze voor al uw PU zwenkwielen en andere soorten wielen.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops