Terug

  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Zeer ruim assortiment, direct uit voorraad
  • 2 jaar Garantie!

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door WielenOutlet B.V. met zorg samengesteld, maar het kan voorkomen dat niet alle informatie op deze website op een bepaald moment actueel, juist en/of volledig is. De inhoud van deze website is slechts ter informatie, er kunnen geen rechten aan de informatie - inclusief, maar niet beperkt tot tariefinformatie - worden ontleend. Uitzondering hierop wordt gevormd door de algemene voorwaarden van WielenOutlet B.V. waaraan rechten kunnen worden ontleend, indien ze door u uitdrukkelijk zijn aanvaard bij het plaatsen van een of meer orders. Op alle offertes, producten en diensten van WielenOutlet B.V. zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. WielenOutlet B.V. behoudt zich het recht voor om de informatie op de website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen. Deze wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

De WielenOutlet B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. WielenOutlet B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van WielenOutlet B.V. opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel WielenOutlet B.V. alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is WielenOutlet B.V. niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door WielenOutlet B.V. worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel WielenOutlet B.V. uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door WielenOutlet B.V. worden onderhouden wordt afgewezen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen