Terug

Bureaustoel wielen

Wielen nodig voor uw bureaustoel? Wij bieden verschillende soorten premium bureaustoel wielen die geschikt zijn voor verschillende vloertypes.

Bureaustoel wielen

Bureaustoel wielen

De wielen van een bureaustoel zorgen voor maximale mobiliteit en flexibiliteit tijdens het werken aan een bureau. Dankzij de bureaustoel wielen rolt u eenvoudig naar het verste puntje van uw bureau om een boek te pakken of van werkplek naar werkplek. Rollen de wielen van uw huidige bureaustoel niet meer goed? Of heeft uw nieuwe bureaustoel niet de juiste wielen voor uw vloer? Dan vindt u in ons uitgebreide assortiment bureaustoelwielen de juiste wielen voor uw situatie. Onze bureaustoelwielen zijn niet alleen geschikt voor bureaustoelen of ander type stoelen, ze zijn ook geschikt als meubelwielen onder meubels.

Bureaustoel wielen voor harde en zachte vloeren

Wielen voor bureaustoelen hebben een hard of een zacht loopvlak. Afhankelijk van de hardheid van het loopvlak zijn bureaustoel wieltjes geschikt voor harde vloeren of zachte vloeren. Harde bureaustoelwielen zijn geschikt voor zachte vloeren zoals tapijt of vloerbedekking. Dit komt doordat harde wielen minder wrijving bieden en dus soepel glijden over de zachte ondergrond. Daarentegen zijn zachte bureaustoelwielen geschikt voor harde vloeren zoals laminaat, parket, tegels, PVC, hout of beton. Zachte wielen zorgen voor meer wrijving waardoor de bureaustoel minder snel wegglijdt of wegschiet. Ook voorkomen zachte bureaustoelwielen met hun zachte coating beschadigingen aan de vloer.

Welke bureaustoel wielen kiezen

Type vloer

Het belangrijkste in uw zoektocht naar de juiste wielen voor uw bureaustoel is vaststellen voor welk vloertype de bureaustoelwieltjes geschikt moeten zijn. Doorgaans zijn zachte wielen geschikt voor harde vloeren en harde wielen voor zachte vloeren. Bent u op zoek naar bureaustoelwielen voor laminaat? Dan kiest u voor een zacht wiel.

Bevestiging

Ook de bevestiging van het wiel speelt een rol bij uw keuze. Het type bevestiging van uw nieuwe bureaustielwielen dient namelijk overeen te komen met hoe de huidige wielen zijn bevestigd. In ons assortiment vindt u wielen met topplaat-, stift- en draadstiftbevestiging. Zo zijn er bureaustoelwielen met een topplaat van 36,5 x 36,5mm en met een M8 draadstift.

Geremde bureaustoelwielen

Bureaustoelwielen zijn er in verschillende varianten: als geremd zwenkwiel en ongeremd zwenkwiel. De keuze voor een ongeremd of geremd wiel hangt volledig van uw eigen voorkeur af. Een wiel met rem kunt u vanzelfsprekend op de rem zetten zodat hij niet meer rolt. Een ongeremd wiel blijft mobiel.

Draagvermogen

Verder dient u ook op het draagvermogen van de bureaustoelwielen te letten. Heeft u een bureaustoel geschikt voor een zwaarder gewicht? Kies dan wielen met een overeenkomend draagvermogen.

Bureaustoel wielen bij WielenOutlet

Wij leveren kwalitatief hoge bureaustoel wielen tegen een scherpe prijs. Omdat we over een grote voorraad beschikken kunnen we vrijwel alle bureaustoelwieltjes direct uit voorraad leveren. Zo heeft u uw nieuwe bureaustoelwielen snel én voordelig in huis. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Dan staat een team van specialisten klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops