Terug

Transportwielen

Transportwielen zijn er in alle soorten en maten. Welk soort transportwiel u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van wat u gaat transporteren. Onderaan leest u welke transportwieltjes voor u het beste zijn.

Transportwielen

Transportwielen

Gemakkelijk online transportwielen kopen, dat kan bij WielenOutlet. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende wielen voor diverse toepassingen. We leveren onze wielen zowel aan particulieren als bedrijven. Bij WielenOutlet bent u aan het juiste adres voor al uw wielen!

Verschillende soorten transportwielen kopen

Uiteraard is het belangrijk om te weten wat, en hoe zwaar u moet transporteren, ook de ondergrond is belangrijk. Wij hebben transportwielen voor lichte toepassing op gladde vloeren, hiervoor kunt u de nylon wielen gebruiken. Moet u ook buiten of over oneffen vloeren rijden en is het transport iets zwaarder dan kunt u onze PU wielen gebruiken.

Voor kostbare apparatuur die u niet wilt beschadigen raden wij onze elastische rubber wielen aan. Deze wieltjes hebben uitstekende eigenschappen, zoals lage drempelweerstand en demping van geluid.

Transportwiel kiezen

Het juiste transportwiel kiezen? Naast de verschillende soorten en materialen transportwielen zijn er nog een aantal andere factoren om rekening mee te houden. Zo zijn er verschillende variaties om rekening mee te houden. Wij hebben een ruim aanbod en elk transportwiel is anders, zo moet u rekening houden met:

  • De diameter van het wiel
  • Het draagvermogen
  • De totale hoogte
  • De kleur van het transportwiel
  • Het soort wiel (een los wiel, bokwiel, zwenkwiel, geremd zwenkwiel)
  • De toepassing van het wiel (waarvoor gaat u het gebruiken)
  • De bevestiging van het wiel ( via topplaat, centraal gat of draadstift)
  • Het lagertype

Erg veel factoren om rekening mee te houden. Gelukkig vind u aan de linkerzijde van deze pagina een handig systeem. Vul hier de filters in om bij het voor u perfecte wiel uit te komen.

De aanschaf van transportwieltjes

Doordat er een aantal verschillende soorten transportwieltjes zijn, is het belangrijk om hier rekening mee te houden als u de wielen gaat aanschaffen. Een van deze belangrijke punten die hier boven genoemd worden is het draagvermogen.

Het is heel makkelijk om het benodigde draagvermogen per wiel uit te rekenen; deel het gewicht van het te vervoeren product simpelweg door drie. U deelt dit gewicht door drie en niet door vier, omdat het product op een niet-vlakke ondergrond wel eens op drie wielen steunt.

Ook de grootte van het wiel is van belang. Een groter wiel rijdt een stuk makkelijker. En dat is een belangrijk punt als het gaat om zware producten. Verder is het materiaal van het wiel van belang.

Hulp nodig bij het kiezen van uw transportwielen?

Zoveel mensen, zoveel wensen en zoveel toepassingen, zoveel verschillende soorten transportwielen! We begrijpen dat het lastig is om de juiste wielen online te kiezen uit ons grote assortiment. Daarom helpen we u graag. Weet u bijvoorbeeld niet zeker welke wielen het beste geschikt zijn voor de toepassing die u in gedachte heeft? Voorkom dan dat u zomaar wat wielen online gaat kopen, en vraag eerst advies! U kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de chat, telefoon of e-mail. Ook kan onze keuzehulp u helpen. Ook voor hulp bij het plaatsen van een bestelling staan we voor u klaar. Zo kunt u altijd gemakkelijk de juiste wielen kopen voor al uw toepassingen!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
WielenOutlet B.V. 4.79 / 5 - 3648 Reviews @ Trusted Shops